Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спілка жінок Семенівщини» відзначилиа 25-ту річницю створення громадської  організації

Дата: 06.03.2020 14:37
Кількість переглядів: 6535

Фото без опису«Спілка жінок Семенівщини» - громадська організація, яка  займає активну громадянську, державницьку позицію, що дає змогу співпраці з органами державної влади і місцевого самоврядування щодо сприяння підвищенню ролі жінки в суспільстві.

04 березня  керівники громади та району зустрілись з представниками громадської організації  «Спілка жінок Семенівщини» з нагоди 25-ї річниці її створення.

З цієї нагоди привітати жінок зі святом прийшли секретар міської ради Олексій Желтобрюх, в.о. голови районної державної адміністрації Станіслав Черниш, начальник загального відділу районної ради Наталія Лугинець.

Розпочався захід з  представлення головою Спілки Раїсою Бондаренко звіту про роботу громадської організації за всі ці роки.

У своєму виступі вона зазначила, що діяльність громадської  організації  була спрямована на підвищення ролі та статусу жінок у всіх сферах життєдіяльності суспільства на принципах гендерної рівності, сприяння саморозвитку та самореалізації, підвищення професіональної підготовки жінок, розвиток їх лідерських якостей.

Сьогодні спілка жінок Семенівщини, об’єднує жінок: депутаток міської та районної рад, керівників та представників підприємств, установ і організацій району, небайдужих мешканців нашого краю.

В рамках своєї діяльності Спілка проводить різноманітні заходи, дискусії, інформаційно-просвітницьку роботу задля ліквідації всіх форм дискримінації за ознаками статі, подолання стереотипів, утвердження духовних цінностей, формування відповідального материнства і батьківства.

Раїса Бондаренко також висловила вдячність всім хто приймав участь та допомагав у роботі громадської організації.

У ході зустрічі учасники заходу обговорили здобутки організації та окреслили перспективи подальшої роботи.

Найактивніші представниці ГО «Спілки жінок Семенівщини» отримали за високий професіоналізм та активну громадську діяльність Почесні грамоти міської ради, районної державної адміністрації та районної , а також Подяки від громадської організації «Спілка жінок Семенівщини».

      



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь