Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міністерство аграрної політики та продовольства України здійснює прийом заявок від підприємств для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури

Дата: 23.02.2023 14:35
Кількість переглядів: 1462

Фото без опису

До відома сільгосптоваровиробників та підприємств харчової промисловості Семенівської громади. Міністерство аграрної політики та продовольства України здійснює прийом заявок від підприємств для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури.

Наразі у Міністерстві аграрної політики та продовольства України створено робочу групу з ідентифікації та категоризації об’єктів критичної інфраструктури в секторі харчової промисловості та агропромислового комплексу.

У разі потреби, підприємство може подати до Мінагрополітики документи для включення його до переліку об’єктів критичної інфраструктури, відповідно до Порядку віднесення об’єктів до критичної інфраструктури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури» на поштову адресу Міністерства: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 або на e-mail:

agro-ki@minagro.gov.ua

Детальніше ознайомитись з механізмом подачі заявки для включення до переліку об’єктів критичної інфраструктури підприємство може переглянувши за посиланням:

https://minagro.gov.ua/napryamki/kritichna-infrastruktura/vklyuchennya-pidpriyemstv-do-pereliku-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi.

 

Відділ розвитку економіки та інвестицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь