Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Серпня, 2023 р., 08:55
Починаємо розробку Програми комплексного відновлення території Семенівської міської територіальної громади шляхом відновлення зруйнованих та/або пошкоджених об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури  для повернення людей на місця свого постійного проживання.
04 Серпня, 2023 р., 08:15
2 серпня до Чернігова завітали представники благодійної організації «Благодійний фонд «Країна наших мрій». Метою візиту стала передача генераторів для потреб територіальних громад Чернігівщини та військових частин, які дислокуються на території області.
03 Серпня, 2023 р., 11:13
15 червня 2023 року центральна виборча комісія російської федерації - держави-агресора прийняла чотири постанови про призначення на 10 вересня цього року на тимчасово окупованих територіях України, а саме: в Донецькій, Луганській, Запорізький та Херсонській областях, так званих виборів до окупаційних представницьких органів влади. Також на цей день призначено «додаткові вибори» в державну думу рф в одному з незаконно утворених окупаційною владою виборчих округів у місті Сімферополі.
02 Серпня, 2023 р., 16:07
Ніч з 19 на 20 липня цього року була однією з найстрашніших ночей для нашого рідного міста Семенівка. Ворог нещадно атакував дронами-камікадзе типу "Шахід". В результаті вибухів було знищено житловий будинок, пошкоджено багато квартир двох пятиповерхівок та  житлові будинки навколо.
01 Серпня, 2023 р., 09:25
Ще до початку повномасштабного вторгнення армії російської федерації до України наші громадяни перетинали кордон у пошуках кращої долі. Одні українці виїжджали на постійне місце проживання, інші – аби влаштуватися на роботу. З початком війни цей процес значно пожвавився, адже вторгнення країни-агресора в Україну призвело до масового виїзду за кордон наших співвітчизників. На жаль, велика кількість громадян через свою необізнаність потрапляє в тенета і стає жертвами торгівлі людьми.
28 Липня, 2023 р., 16:00
Щороку 30 липня увесь світ відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який проголошено Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй у 2013 році з метою  привернення уваги світової спільноти та підвищення  рівня поінформованості населення щодо проблеми торгівлі людьми. 
28 Липня, 2023 р., 09:18
Шановна Семенівська громадо!
27 Липня, 2023 р., 09:05
Шановні працівники медичної галузі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь