Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Вересня, 2023 р., 16:24
Учасниками та учасницями конкурсу можуть бути: фізичні особи підприємці (ФОП), самозайняті особи, та особи, які мають на меті розпочати свою підприємницьку діяльність.
04 Вересня, 2023 р., 11:08
У серпні Кабмін оновив порядок реалізації проєкту з обміну ламп.
29 Серпня, 2023 р., 09:23
29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину.
15 Серпня, 2023 р., 07:55
Семенівська міська рада інформує, що у листопаді 2022 року Європейська Комісія затвердила програму Interreg “Дунайська регіональна програма 2021-2027” (далі — Програма).
12 Серпня, 2023 р., 09:48
Народився Ємельяненко Владислав 19 березня 1992 року в місті Семенівка Чернігівської області.
11 Серпня, 2023 р., 10:53
У Чернігівській області віднедавна почалося тестове мовлення телемережі МХ-7. Це безоплатний додатковий пакет каналів цифрового ефірного телебачення.
11 Серпня, 2023 р., 09:35
Відповідно до статті 1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» внутрішньо переміщена особа – це громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яку змусили залишити або покинути своє місце проживання у результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.
11 Серпня, 2023 р., 08:21
3 серпня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення доступу до безоплатної правничої допомоги», положення якого передбачають, що особи, постраждалі від торгівлі людьми, тепер належать до суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правничої допомоги.
04 Серпня, 2023 р., 10:06
Відділ економіки та соціального захисту повідомляє, що у зв’язку з початком розроблення Програми комплексного відновлення території Семенівської міської територіальної громади, всі бажаючи можуть висловити свої пропозиції до даної Програми, заповнивнивши даний опитувальник. Для осіб, які займаються підприємницькою діяльністю, для врахування проблем та потреб бізнесу в Програмі, є можливість заповнити додатковий опитувальник.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь