Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Семенівці вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2019 14:44
Кількість переглядів: 6528

Фото без опису15 лютого до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 30- річчя виведення військ з Афганістану представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади поклали квіти до пам’ятника Миколи Мотори, загиблого в Афганській війні.

Цього дня у міському палаці культури керівники району: міський голова Сергій Деденко, в.о голови районної державної адміністрації Станіслав Черниш, голова районної ради Василь Малкович та голова Семенівського районного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сейран Мхітарян, представники трудових колективів, громадських організацій, місцеві жителі вшанували пам'ять загиблих та померлих воїнів хвилиною мовчання.

Ведучі розповіли про афганську війну, яка стала суворим екзаменом на людяність, героїзм і справжню чоловічу дружбу. Вона назавжди залишиться у спогадах тих, кому довелося пережити сумні й трагічні події. На жаль, та війна не стала останньою, яку нам довелося пропустити через свої серця. Сьогодні на Сході держави знову гинуть патріоти України, найкращі її сини.

У залі демонструвались тематичні відео, звучали пісні «Я ненавиджу війну», «Пам'ять», «Кукушка» та інші.

Учасники заходу висловили слова поваги мужності наших воїнів, увіковічення пам’яті їх подвигу та побажали присутнім міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту,  миру і злагоди на рідній землі.

З нагоди 30-річчя виведення військ з Афганістану, дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав воїнам-інтернаціоналістам були вручені нагороди та Почесні грамоти.

За вагомий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану Почесною грамотою міської ради нагороджений член Семенівського районного відділення Української спілки ветеранів Афганістану НЕРУШ Олексій Олексійович.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь