Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова громади прозвітував про діяльність виконавчих органів та про виконання Програми соціально-економічного розвитку Семенівської міської ради  

Дата: 18.02.2019 16:41
Кількість переглядів: 6581

Фото без опису

14 лютого відбулась дев'ятнадцята сесія міської ради на якій було представлено звіт міського голови про діяльність виконавчих органів та про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади.

Перед початком роботи сесії міський голова вручив Почесні грамоти та дипломи вихованцям гуртка «Хортинг» комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості Семенівської міської ради» за високі показники у спорті та участь у Чемпіонаті Європи. За значний особистий внесок та сприяння у розвитку спорту Семенівщини Сергій Деденко вручив подяки вихователям юних спортсменів та меценатам спорту.

Розпочалась робота сесії з доповіді міського голови, який представив присутнім звіт про діяльність виконавчих органів ради та про виконання Програми соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади за 2018 рік. Свою доповідь Сергій Деденко продемонстрував у вигляді презентації у якій графічно зобразив всі зміни та досягнення 2018 року.

У роботі сесії взяли участь: депутати районної ради керівники, комунальних підприємств, організацій та установ, представники громадських організацій.

Депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік та внесли зміни до міського бюджету на поточний період.

Рішенням ради встановлено пільги по сплаті земельного податку бюджетним установам, що фінансуються з місцевого та державного бюджету.

Також депутатами було підтримано внесення змін до базової мережі та структури відділу культури та туризму Семенівської міської ради, а саме введення штатних одиниць по комунальному закладу «Семенівський міський палац культури» та внесено зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2019 роки.

 У ході сесії розглянуто та прийнято Програму дитячого харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Семенівської міської ради на 2019 – 2023 роки.

Враховуючи звернення мешканця Семенівської громади міською радою прийнято рішення про надання згоди на отримання довгострокового пільгового кредиту для придбання трактора.

Два проекти рішень щодо надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою поблизу с. Тимоновичі не знайшли підтримки у депутатів.

Загалом до порядку денного пленарного засідання було внесено 30 питань, 3 з них додаткові. Серед розглянутих питань 19, що стосуються земельних відносин та 3 управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.



Коментарі:

Анонім
2019-02-19 00:19:07

Чого б не показати громаді хоча б презентацію?

Відповідь адміністратора:

Звіт голови буде розміщено на сайті у повному обсязі пізніше.

2019-02-19 11:20:38

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь