Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні виконкому розглянуто 23 актуальних питань життєдіяльності громади

Дата: 25.02.2019 16:14
Кількість переглядів: 6566

Фото без опису22 лютого на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради  розглянуто 23 питання життєдіяльності громади, де керівники комунальних підприємств «Ревна» та «Семенівський ринок» прозвітували про свою роботу за 2018 рік та представили присутнім показники фінансових планів на 2019 рік.

Першим виконком розглянув питання про роботу КП «Ревна». Заслухавши доповідь начальника комунального підприємства Володимира Суботи, колегіальним органом було прийнято рішення та надані конкретні доручення щодо удосконалення роботи  КП «Ревна».

Виконавчий комітет затвердив фінансові звіти комунальних підприємств «Ревна» та «Семенівський ринок» за 2018 рік та їх фінансові плани на поточний період.

За поданням КП «Ревна», КП «Олександрівське» та Чернігівського ЛВУМГ філії УМГ «Київтрансгаз» виконком затвердив нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для жителів м. Семенівка та населених пунктів Олександрівського старостинського округу.

Інформацію щодо приведення тарифів до економічно обґрунтованих витрат надали присутнім начальник КП «Ревна» Володимир Субота, в.о. старости Тетяна Коробко, начальник дільниці Чернігівського ЛВУМГ філії УМГ «Київтрансгаз» Сергій Герман.

Наступним члени виконкому заслухали інформацію керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Олени Михайлової про роботу в Семенівській міській раді із зверненнями громадян та прийняли рішення з цього питання.

Виконавчий орган затвердив подання до Семенівської районної державної адміністрації щодо зміни назви та адреси приміщень для голосування, приміщень дільничних виборчих комісій.

З метою залучення, забезпечення та закріплення медичних кадрів до роботи на території Семенівської міської ради рішенням виконавчого комітету встановлений розмір виплати одноразової матеріальної допомоги новопризначеному лікарю-дерматовенерологу поліклініки КЛПЗ Семенівська центральна районна лікарня у сумі 25,0 тис. грн.

На засіданні затверджено план заходів та кошторис витрат для проведення свята «Масляна», а також надано дозвіл двом підприємцям із Сумської області, які приїдуть на це свято, щодо розміщення тимчасових атракціонів з надання послуг у сфері розваг та відпочинку,

Враховуючи подання служби у справах дітей Семенівської районної державної адміністрації колегіальний орган прийняв рішення про взяття на квартирний облік двох дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Члени виконкому затвердили Міський план реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Семенівській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2026 роки.

З усіх питань, які виносились на засідання прийняті відповідні рішення.

     

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь