Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, податків та торгівлі  погодила розподіл залишків освітньої субвенції та субвенції на соціально-економічний розвиток громади

Дата: 01.03.2019 11:10
Кількість переглядів: 6483

Фото без опису27 лютого, за участю міського голови Сергія Деденка, його заступників Сергія Єрьоми та Олександра Кравцова, секретаря міської ради Олексія Желтобрюха, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, податків та торгівлі де депутати міської ради погодили розподіл залишків освітньої субвенції та субвенції на соціально-економічний розвиток громади.

Провів засідання голова комісії Павло Бондаренко.

Згідно порядку денного першим було розглянуто звернення головного лікаря КЛПЗ Семенівська центральна районна лікарня Світлани Расулової щодо виділення коштів у сумі 1 000, тис. грн.  на придбання лапароскопічної стійки-комплекта медичного обладнання для надання населенню району  послуг в напрямку хірургії.

Взагалі на придбання зазначеного медичного обладнання необхідно 1700, тис. грн., але як повідомила керівник медичного закладу кошти у сумі 700, 0 тис. грн. вже знайдено, решту коштів необхідно вишукати спільними зусиллями.

Розуміючи важливість вирішення питання покращення медичного обслуговування жителів Семенівщини,  члени комісії підтримали зазначену пропозицію та дійшли висновку: рекомендувати міській раді вишукати кошти на придбання лапароскопічної стійки-комплекта медичного обладнання, враховуючи можливості місцевого бюджету.

Комісія також погодила внесення змін до міського бюджету щодо розподілу залишків освітньої субвенції та субвенції на соціально-економічний розвиток громади 2017-2018 років, які будуть направлені на укріплення матеріально-технічної бази закладів освіти та облаштування місць дозвілля в населених пунктах міської ради.

На засіданні депутати обговорили шляхи реформування комунальних підприємств Семенівської міської ради.

Під час обговорення цього питання постійна комісія розглянула лист директора КП «Олександрівське» та прийняла відповідні рекомендації міській раді щодо виділення коштів в сумі 5014 грн. для фінансової підтримки комунального підприємства.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь