Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Визначили найсильніших волейболістів серед юнаків закладів загальної середньої освіти

Дата: 04.03.2019 07:58
Кількість переглядів: 6525

Фото без описуВолейбольні змагання у нас в громаді - уже давно не просто спортивний захід чи дань традиціям. Успіхи наших волейболістів відзначаються в області, а подекуди – виходять за її межі. 1 березня на базі Семенівського ЗСО І-ІІІ ст. №3 було проведено відкриті міські змагання з волейболу серед юнаків ЗСО в рамках Шкільної волейбольної ліги України, де зібралися помірятись силами команди зі шкіл громади та району.

На превеликий жаль, жадівська команда, яка завжди виступає в числі фаворитів, не змогла цього року взяти участь з вагомих причин, тож усього було 5 претендентів на перемогу: Семенівський ЗСО І-ІІІ ст. №1, Семенівська гімназія №2, Семенівський ЗСО І-ІІІ ст. №3, Костобобрівський ЗСО І-ІІІ ст. та Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст. Гра йшла за круговою системою, тож було проведено достатню кількість ігор задля того, щоб якомога об’єктивніше оцінити сили кожної з команд.

Фаворита визначили з перших зустрічей, і вони витримали марку до кінця, так нікому й не поступившись, адже в складі були досвідчені спортсмени, які не один рік займаються на базі ДЮСШ. Найсильнішою юнацькою командою громади стали преставники Семенівської гімназії №2.

Срібло взяла команда Семенівського ЗСО І-ІІІ ст №1, а бронза поїхала до Костобоброва. Але глядачі змогли побачити на полі боротьбу не тільки в плані технічності, досвідченості та вправності. Команда ЗСО №3 була наймолодшою за віком, основна частина складу – учні 6 класу, які волейболом почали займатися тільки перший рік. Проявленими на полі наполегливістю та завзятістю, відігравши всі ігри в боротьбі за кожен м’яч, вони вразили всіх гостей! Спілкування із фахівцями привело до єдиної думки, що через 2 роки – це претенденти на фінальну гру за 1-2 місце, якщо не полишать тренування, адже в спорті результати досягаються саме завдяки якостям, які вони сьогодні продемонстрували.

15 березня, в Семенівці зберуться дівчата, щоб також поборотися за волейбольну першість!

 

Відділ  освіти,  молоді  та  спорту



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь