Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет затвердив протокол про результати електронного аукціону з продажу об’єкту малої приватизації – приміщення колишньої аптеки в с. Костобобрів

Дата: 13.03.2019 08:35
Кількість переглядів: 6506

Фото без опису12 березня на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про приватизацію шляхом викупу об’єкту малої приватизації комунальної власності Семенівської міської ради нежитлової будівлі (приміщення колишньої аптеки) в с. Костобобрів.

Нормативним актом виконавчого органу затверджено протокол про результати електронного аукціону зазначеного об’єкту, за який  надано цінову пропозицію у сумі 15,0 тис. грн.

Після укладення договору купівлі-продажу покупцю надається 30 днів для сплати коштів до міського бюджету.

Враховуючи звернення мешканців громади виконком надав дозвіл на знос житлового будинку по вул. Дарвина та погодив видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно, житловий будинок за адресою заявника.

З метою здійснення детальної перевірки та оцінки проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджетування (бюджету участі) в Семенівській міській раді на 2019-2021 роки рішенням виконкому створена експертна група у складі десяти осіб, до складу якої увійшли  заступники міського голови, відповідні спеціалісти міської ради, районної державної адміністрації, представники громадських організацій, приватні підприємці. Як повідомлялось раніше, з 15 березня 2019 року міською радою розпочинається прийом заявок та проектів для участі у конкурсі громадського бюджетування.                       

Розглянувши звернення 9 громадян та згідно з актами обстеження зелених насаджень, які затверджені комісією міською ради та погоджені представником екологічної служби області, виконавчий комітет надав дозвіл на видалення  дерев  з   видачею  ордеру  по  вул.  Пряма  в м. Семенівка.

Члени виконавчого комітету також погодили питання виготовлення проектної документації «Благоустрій та облаштування пішохідної зони та дитячого майданчику по вул. Центральна в м. Семенівка».

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь