Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась перша громадська консультація

Дата: 19.03.2019 16:30
Кількість переглядів: 6660

Фото без опису19 березня цього року відбулась перша громадська консультація з  проекту стратегії розвитку Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2028 роки, в  якій взяли участь регіональний координатор проекту в Чернігівській області Микола Силенко, представники робочої групи з розробки стратегії та мешканці  громади.   

Розпочав консультацію Микола Силенко, який наголосив, що метою зустрічі є ознайомлення мешканців громади з завершальним етапом роботи над проектом стратегії. Що найближчим часом буде узгоджено з міською радою буклет, в якому змістовно і інфографічно буде викладено основні положення стратегій. Ці буклети можна буде використовувати і під час громадських консультацій і для промоції громад.

Продовжила консультацію Тетяна Новик, начальник відділу економіки та інвестицій міської ради, яка ознайомила присутніх з системою стратегічного плану, операційними цілями розвитку стратегії на 2019-2021 роки.

Під час консультації виникло багато обговорень з таких питань як будівництво системи централізованого водопостачання, капітальний ремонт доріг місцевого користування, розширення мережі доріг з твердим покриттям  та зелений туризм.

Всі пропозиції, які нададуть мешканці громади будуть розглянуті на наступній громадській консультації, яка відбудеться орієнтовно в квітні 2019 року.

Дякуємо всім хто взяв участь в першій громадській консультації та слідкуйте за графіком наступних консультацій на сайті Семеніської міської ради.

 

Відділ економіки та інвестицій міської ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь