Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14-16 березня у  Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась головна подія освітньої галузі України – Десята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2019»

Дата: 21.03.2019 10:35
Кількість переглядів: 6567

Фото без описуОсвітня виставка – це унікальний професійний майданчик презентації досягнень освітньої реформи, інновацій і наукових розробок, новітніх методик, ефективних освітніх технологій, дидактичних засобів, авторських освітніх проектів, програм і рішень. Це локація для обговорення досвіду сучасної освітньої практики та дискусій із проблем розвитку за участю педагогів, науковців, закордонних фахівців, виробників засобів навчання, громадськості, представників бізнесу, органів влади та управління, молоді, що визначає своє майбутнє.

Освітня виставка – це унікальний професійний майданчик презентації досягнень освітньої реформи, інновацій і наукових розробок, новітніх методик, ефективних освітніх технологій, дидактичних засобів, авторських освітніх проектів, програм і рішень. Це локація для обговорення досвіду сучасної освітньої практики та дискусій із проблем розвитку за участю педагогів, науковців, закордонних фахівців, виробників засобів навчання, громадськості, представників бізнесу, органів влади та управління, молоді, що визначає своє майбутнє.

Учасниками виставки були заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи; закордонні заклади освіти та міжнародні освітні агенції; заклади загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти, обласні та міські органи управління освітою; заклади професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичні (науково-методичні) центри (кабінети); виробники та постачальники засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, асоціації, видавництва, освітні портали.

У межах заходів  проводились:

- науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, експертні дискусії, педагогічні коучинги, дискусійні панелі.

- конкурси для учасників виставки з нагородженням Гран-Прі, золотими, срібними та бронзовими медалями, дипломами.

Цьогоріч у роботі виставки брали участь біля 750 учасників із 25 регіонів України, Словаччини, Польщі, Канади, США, Франції, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Молдови, Ізраїлю, Румунії.

Виставка організована Компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь