Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надзвичайне свято книголюбів

Дата: 22.03.2019 16:17
Кількість переглядів: 6459

Дітлахи завжди з нетерпінням чекають весняні канікули. Не тільки тому, щоб відпочити від уроків, а й тому, що кожен рік у цей час до них приходить улюблене свято – Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. Урочисте відкриття його відбулося21 березня в читальному залі районної бібліотеки для дітей.

Головною метою Тижня « Читаюча дитина – успішна людина» було залучення маленьких жителів нашого міста, а саме 2 та 3 класи Семенівської ЗЗСО№3 до читання, підвищення рівня їх читацької активності. Окрасою свята сталаоригінальна, яскрава програма «Подорож до казки». Яка була представлена вихованцями гуртка « Позитив» Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Солодовник Олени Василівни.Веселе, цікаве театралізоване дійство з улюбленими персонажами з відомих дитячих казок подарувало присутнім безліч веселих емоцій та позитиву.

Гості були не пасивними глядачами, а активними учасниками літературно-музичної постановки і разом з гуртківцями з захопленням мандрували до країни Казкарії складним шляхом, наповненим надзвичайних пригод і несподіванок, та долали важкі  випробування танцювальними флеш-мобами.

На завершення бібліотекар зробила книжковий огляд нової літератури, яка нещодавно надійшлазвідділу О. і К. центральної бібліотеки.Ці книжки безмежно захоплюють своїмрізноманіттям, яскравістю та фантастичністю.

На цьому наше свято і зустрічі не закінчуються, адже Тиждень дитячого читання буде продовжується всі весняні канікули.Юні читайлики, мандруйте книжковою країною в районній бібліотеці для дітей. Нові книги чекають вас на виставках: « Вулкан суперових новинок» та « Цікавинки про відомих людей». Учні молодших класів зможуть здійснити літературну подорож по казкам Г.К. Андерсена.Не залишаться по заувагою і найменші відвідувачі - дошкільнята. Для вихованців дитячого садочку  « Лісовичок»  відбудеться бібліотечний десант « Бібліотека йде до вас».

Приходить час і свято закінчується, але подорож неосяжним всесвітом цікавих та корисних книжок продовжується. Адже бібліотека була і залишається осередком широкого спілкування, в якому кожен відвідувач відчуває себе бажаним гостем.

Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Крістіна Кравченко

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь