Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет затвердив фінансовий план КНП «Семенівський районний центр ПМСД» на 2019 рік

Дата: 27.03.2019 16:32
Кількість переглядів: 6770

Сьогодні виконавчий комітет міської ради затвердив показники фінансового плану КНП «Семенівський районний центр ПМСД»  на 2019 рік, порядок його складання, затвердження та контролю за виконанням.

Як зазначила головний лікар комунального некомерційного підприємства Семенівської міської ради Таіса Іваненко, Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги здійснює господарську діяльність, спрямовану на збереження та зміцнення здоров’я,  досягнення інших соціальних результатів без мети одержання прибутку.

У своїй доповіді керівник медичного закладу навела показники фінансового плану, згідно якого КНП Семенівської міської ради Чернігівської області «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» у 2019 році планує отримати 8259,0 тис. грн. бюджетних коштів, в тому числі: 7770,0 тис. грн. від Національної служби здоров’я України. Ці кошти планується використати на оплату праці працівникам закладу, оплату енергоносіїв та інші поточні видатки.

Члени виконавчого комітету розглянули та схвали проекти чотирьох цільових програм, які планується винести на розгляд чергової сесії міської ради, а саме:

         - проект Програми фінансового забезпечення витрат та видатків, пов’язаних з діяльністю Семенівської міської ради, її виконавчих органів на 2019-2020 роки;

          - проект Програми управління комунальним майном Семенівської міської ради на 2019-2020 роки;

         - проект Програми «Організація та проведення громадських робіт на території Семенівської міської ради на 2019-2020 роки»;

         - проект Програми «Членські внески» на 2019-2020 роки.

Рішенням колегіального органу затверджена проектна документація «Реконструкція зали для фізкультурно-оздоровчих занять в існуючій будівлі Комунального закладу «Семенівський міській палац культури» по вулиці Червона площа, 7А у місті Семенівка Чернігівської області» та внесені  коригування   до   робочого   проекту    «Будівництво   проїзної   частини вул. Скоробагатого м.Семенівка».                                                                                  

З метою покращення санітарного стану та благоустрою населених пунктів громади виконавчий комітет надав дозвіл на знос житлових будинків в с. Костобобрів та по вул.:  Пряма, Першотравнева, Шевченко, Замістя, В. Сенько міста Семенівка.

Враховуючи звернення громадян та на підставі актів обстеження прийнято рішення про надання дозволу на видалення зелених насаджень з видачею   ордера  по  вул.:  Кайдашівка,  Пряма, Б. Хмельницького, Калинова м. Семенівка.

На засіданні виконавчого комітету також прийняті рішення про взяття на квартирний облік багатодітної матері мешканки м. Семенівка, а також щодо надання дозволу на розміщення святкової торгівлі та присвоєння  поштових адрес житловому будинку заявника і об’єктам нерухомого майна ТОВ «Янжулівка».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь