Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На двадцатій сесії міської ради внесено зміни до міського бюджету

Дата: 29.03.2019 14:44
Кількість переглядів: 6819

28 березня відбулося засідання двадцятої сесії міської ради сьомого скликання, яке провів міський голова Сергій Деденко. На порядок денний пленарного засідання було внесено 44 питання.

Першим депутати розглянули та внесли зміни до рішення сесії міської ради від 20.12.2018 року № 270 «Про міський бюджет на 2019 рік».

Дохідна частина загального фонду міського бюджету збільшена за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку у сумі 268,0 тис. грн. та дотацій з місцевого бюджету у сумі 72,5 тис. грн.

Таким чином, дохідна частина міського бюджету внаслідок відповідних змін збільшилась на 340,5 тис. грн.

За рахунок коштів, які надійшли від продажу комунального майна міської ради виділено 700,0 тис. грн., для придбання лапараскопічної стійки для КЛПЗ «Семенівська центральна районна лікарня».

У міському бюджеті передбачено 373,8 тис. грн. на облаштування місць дозвілля (дитячих та спортивних майданчиків).

З метою реалізації заходів Програми Семенівської міської ради «Безпечне місто та профілактика правопорушень на 2018-2020 роки» депутати також збільшили видатки у розмірі 50,0 тис. грн. на придбання та встановлення камер відео спостереження.

За рахунок залишків на початок року та перерозподілу видатків збільшено асигнування на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери у розмірі близько 1 млн. грн. додаткових коштів.

Народні обранці затвердили чотири місцеві програми: про управління комунальним майном Семенівської міської ради на 2019-2021 роки; про забезпечення витрат та видатків, пов’язаних з діяльністю Семенівської міської ради, її виконавчих органів на 2019-2020 роки; про затвердження Програми «Членські внески на 2019-2020 роки»; «Організація та проведення громадських робіт для населення Семенівської міської ради на 2019-2021 роки».

У ході засідання внесли зміни до рішення дев’ятої сесії міської ради сьомого скликання від 26.06.2018 року №147 «Про встановлення місцевих податків на 2019 рік». Зміни, що вносились до даного рішення стосуються ставки туристичного збору, яка становитиме від 0,5 до 5% від розміру мінімальної заробітної плати.

Депутати прийняли ряд рішень щодо управління та розпорядження об’єктами комунальної власності міської ради та 21 рішення стосовно земельних питань.

Не знайшли підтримку у депутатів 6 проектів рішення щодо надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою поблизу с. Тимоновичі для ведення особистого селянського господарства.



Коментарі:

Мирошник Євгенія Дмитрівна
2019-03-29 17:44:00

Сергію Іванович, ви мабуть забули написати, що 700 000 на лапараскоп ви знайшли забравши їх із зарплати у соціальних працівників територіального центру... Маленька нестиковка данних?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь