Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території Семенівщини було проведено обласний семінар «Роль директора менеджера освіти в системі управління Новою українською школою в умовах децентралізації»

Дата: 11.04.2019 16:44
Кількість переглядів: 6559

Фото без описуДля забезпечення якості освіти, розвитку здібностей та інтересів школярів і їх соціалізації в сучасному освітньому середовищі директору школи доводиться бути творчо-гнучким, уміти вирішувати нерозв’язні проблеми. З метою покращення якості надання освітніх послуг на території Семенівщини було проведено обласний семінар «Роль директора менеджера освіти в системі управління Новою українською школою в умовах децентралізації», організований заввідділом керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів) Іриною Усік та методистом відділу керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів) Наталією Баришовець. На заході були присутні 29 представників з районів, міст та об’єднаних територіальних громад області (9 – з опорних шкіл районів, міст, 20 – з ОТГ).

Гостей привітали Семенівський міський голова Сергій Деденко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Олена Кресс, зупинившись на ряді питань, які стосуються освітньої сфери,зокрема, перспектив розвитку в умовах децентралізації.

Директори Семенівської гімназії №2 Касилова Катерина Микоалївна та Семенівського ЗСО І-ІІІ ст. №3 Лозовська Ліана Миколаївна презентували гостям свої заклади та поділилися досвідом роботи, акцентувавши увагу на особливостях своєї  управлінської моделі. Завдяки екскурсіям школами було доведено,що організація надання освітніх послуг є процесом унікальним, сповненим своїх особливостей та неповторності.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь