Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартувала районна акція «Посади дерево миру»

Дата: 12.04.2019 12:57
Кількість переглядів: 6506

Фото без описуНа території міського парку у м. Семенівка стартувала районна акція «Посади дерево миру». Інженер з лісовідновлення ДП «Семенівське лісове господарство» Олена Шкода провела інструктаж по садінню дерев та догляду за ними.

Учасники акції висадили зелену алею біля пам’ятника загиблому в Афганістані воїну-інтернаціоналісту Миколі Моторі, Монументу «Батьківщина-Мати» та біля погруддя Т.Г. Шевченку в міському парку.

Посаджено більше 50 дерев хвойних та листяних порід.

Акція «Посади дерево миру» започаткована ГО «Спілка жінок Семенівщини»Ю ГО «Спілка воїнів-учасників АТО», ГО «Спілка ветеранів – учасників війни  в Афганістані» при підтримці Семенівської міської ради, депутатів міської та районної рад для об’єднання людей заради спільної мети – озеленення планети і збереження мирного життя на ній. А також збільшення кількості зелених насаджень у нашому районі та збереження їх.

В акції брали участь представники ГО «Спілка жінок Семенівщини», ГО «Спілка воїнів-учасників АТО», ГО «Спілка ветеранів – учасників війни  в Афганістані», райдержадміністрації, міської ради, депутати районної та міської рад, центра зайнятості, міграційної служби.

Дану акцію підтримали наші партнери по добрим справам - учні, вчителі та батьки Костобобрівського ЗСО, Костобобрівський старостат, депутати міської ради. члени ГО «Спілки жінок Семенівщини». Біля школи всі разом висадили фруктові дерева, кущі смородини, малини, ожини, годжі, ялинки.

Всі розуміють. Що це не тільки озеленення. А й в майбутньому – фруктових сад, плодами якого можна забезпечити учнів школи для покращення харчування. Випускники школи з гордістю садили саджанці з дорослими і кожне фруктове дерево відмічено іменною табличкою випускника.

Мир, добро, небайдужість починається з кожного з нас, якщо ми хочемо зробити світ кращим.

Акція триває до 30 квітня 2019 року. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в акції «Посади дерево миру».

 

Голова ГО «Спілка жінок Семенівщини»     Р. Бондаренко

 



Коментарі:

Анонім
2019-04-15 08:42:41

Акция хорошая, но хвойные породы деревьев в парке - моветон. Парк должен быть светлым. И ель для этого совсем не подходит. Вообщем получилось как всегда - через одно место.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь