Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Найкращі читачі

Дата: 12.04.2019 14:11
Кількість переглядів: 6447

Фото без опису12 квітня в районній бібліотеці для дітей відбувся 2 етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія - 2019». Цей конкурс наша бібліотека проводить з 2005 року – щорічно. За цей час діти Семенівського району (переможці районних конкурсів) двічі виборювали перші та займали друге та третє призові місця в області.

Цього року за звання найкращого читача змагалися учні 7 класів міста та районну Семенівщини.

За умовами конкурсу всі учасники заздалегідь надали членам журі власноруч заповнені читацькі щоденники. Оцінювалися повнота й ретельність ведення, змістовний відгук на прочитану книгу, в тому числі висловлені оригінальні думки, які заохочують до прочитання. Далі учасники конкурсу  цікаво та оригінально представили  себе членам журі та прорекламували свою улюблену книгу.

Для виконання третього завдання – «Шляхами великої долі Тараса Григоровича Шевченка» діти повинні  були продемонструвати свої знання з життєвого та творчого шляху геніального поета. Потім учасники конкурсу мали відповісти на запитання « Літературного марафону», помізкувати та згадати вже прочитане із зарубіжної та української літератури в школі. Та завершальним етапом конкурсу було завдання під назвою « Знавці української мови», котре мало вже остаточно вирішити, хто ж більш начитаний, багато чого знаючий, а головне - переможець. Проте, конкурс – це змагання , метою якого є виявити найкращого з найкращих.

Найбільшу кількість балів за підсумками набрала ученицяСеменівської гімназії №2 Анна Толочна, яка підтверджувала своє  безумовне лідерство у виконанні кожного завдання. Друге місце посіла учениця Машівської школи Вікторія Лещинець та третє призове місце виборола учениця ЗСО I-III ст. №1 Анна Скоряк.

В. о. директора КЗ « Семенівська ЦБС» О. І. Ширяєва щиро вітала конкурсантів з перемого та із задоволенням вручила переможцям подарунки від спонсора – приватного підприємця Генадія Олександровича Корольова.  Всім іншим хто не переміг на згадку про конкурс дісталися яскраві та захоплюючі книжки.

 

 Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Крістіна Кравченко.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь