Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Північний рубіж 2019" - футбольне свято у Семенівці

Дата: 23.04.2019 15:06
Кількість переглядів: 6447

Фото без опису21 квітня - день, коли думки багатьох семенівців були зайняті темою виборів та святкуванням Вербної неділі, але тільки не футбольного активу міста (тренерів, гравців та організаторів), які доклали чимало зусиль, щоб узяти участь у масштабній футбольній баталії, що розгорнулася між вісьмома командами - представниками семи районних центрів півночі Чернігівської області. Змагання отримало назву "Північний рубіж 2019", участь у ньому брали хлопці 2006 року народження й молодші. До Семенівки приїхали футбольні команди з Корюківки, Новгород-Сіверська, Сновська( 2 команди), Коропа, Сосниці, Холмів.

Коротко про правила: всі команди поділені на 2 групи ( по 4 команди в кожній). Відповідно до зайнятих місць у групі визначалося, за яке загальнотурнірне положення змагатимуться учасники - тобто перші місця в квартетах боролися за головний кубок, другі - за бронзу змагань і т.д. Матчі проходили в 2 тайми по 10 хв кожний.

Футбольний турнір почався з гри Семенівка - Сновськ, у ході якої взяття воріт зафіксовано не було, хоча юні семенівці мали декілька гарних нагод відкрити рахунок забитим м'ячам ще до офіційного відкриття змагань. У другому матчі, в якому зустрілися Корюківка - Холми, ворота були двічі розпечатані корюківцями. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2:0 і покликав усі команди на церемонію офіційного відкриття турніру. Як уже традиційно прийнято, відкриття заходу супроводжувалось підняттям державного прапора та звучанням гімну України. Вітальне слово проголосила один із безпосередніх організаторів турніру - начальник відділу освіти, молоді та спорту Кресс О.В.

І почалося запекле протистояння. В цілому, більшість матчів, окрім трьох, пройшли при досить рівній грі. Юні футболісти викладалися на повну, у гострих моментах намагалися відігравати до кінця, вражали чудовим дриблінгом та дивували серіями з точних пасів. Майстерніші з гравців у підсумку нагороджені статуетками як кращі гравці у складі своїх команд. Головний кубок змагань дістався вихованцями з Коропа, вони у фінальному матчі за золото змогли вирвати перемогу з рахунком 2:1 у своїх однолітків зі Сновська (2006).

 

Загальна картина зустрічей у групах виглядала так :

 

У матчі за 3 місце бронзу здобули Корюківка, пергравши команду з Сосниці з рахунком 2:0.

За 5 місце : Новгород -Сіверський 2: 0 Семенівка.

За 7 місце: Холми 2:0 Сновськ (2007).

Під час турніру діти отримали новий досвід, тренери проаналізували слабкі сторони, які потребують доопрацювання.

Такого роду змагання - це можливість для маленьких футболістів проявити себе, покращити свій рівень гри. І тому людям, що сприяють їх проведенню, хочеться щиросердно подякувати за їхню допомогу, затрачений час, зусилля та безкорисний ентузіазм. Розвивати український футбол, інвестуючи в його майбутнє, - це благородна справа!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь