Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На контролі виконавчого комітету організація відпочинку і оздоровлення дітей  влітку 2019 року

Дата: 26.04.2019 10:50
Кількість переглядів: 6450

Фото без описуВиконавчий комітет міської ради розглянув питання оздоровлення та відпочинку дітей в літній період поточного року та відповідним рішенням утворив міжвідомчу комісію з перевірки стану готовності таборів з денним перебуванням.

За інформацією начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Олени Кресс на базі міських закладів середньої освіти, а також Костобобрівського, Машівського, Погорільського ЗСО І-ІІІ ступенів, Олександрівського та Чорнорізького ЗСО І-ІІ ступенів передбачається організувати роботу  9 таборів з денним перебуванням терміном з 27 травня по 11 червня 2019 року на 14 днів.

Першочергово оздоровленню підлягають діти пільгових категорій, діти із сімей загиблих військовослужбовців, мобілізованих бійців, діти переселенців, діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи, переможці конкурсів, олімпіад, спартакіад, фестивалів тощо, діти агропромислового комплексу та соціальної сфери села. 

Послугами відпочинку планується охопити 430 дітей. У поточному періоді на ці цілі з міського бюджету будуть виділені кошти у сумі 137,7 тис. грн. 

З метою оптимізації витрат на утримання мережі закладів освіти, покращення умов для дошкільнят та враховуючи зменшення кількості дітей у новому 2019-2020 навчальному році,  колегіальним органом прийнято рішення про переведення Погорільського закладу дошкільної освіти «Ромашечка» до приміщення Погорільського ЗСО І-ІІІ ступенів.

Виконком затвердив організаційні заходи та кошторис витрат по підготовці та відзначенню Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

Члени виконкому погодили Статут та реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Дозор» в с. Леонівка.

  Рішенням колегіального органу затверджений робочий проект капітального ремонту їдальні в Семенівській ЗСО №1 та 3 проектні документації: будівництво проїзної частини вул. Скоробагатого в

 м. Семенівка; поточний середній ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Сенько в м. Семенівка; поточний  середній ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Комунальна в

 м. Семенівка та внесені зміни щодо розпорядників коштів для закупівлі обладнання місць дозвілля в Семенівській громаді, якими визначені Семенівська міська рада та відділ освіти, молоді та спорту міської ради. 

На засіданні виконавчого комітету також прийнято рішення про видачу ордера на житловий будинок багатодітній матері мешканці м. Семенівка.

Відповідно до чинного законодавства України виконком встановив плату за копіювання або друк документів, які надаються за запитом на інформацію у Семенівській міській раді.

Виконавчий орган прийняв рішення про завершення приватизації об’єкта  малої приватизації, нежитлової будівлі колишньої аптеки в с. Костобобрів та присвоїв поштові  адреси об’єктам.

З метою покращення санітарного стану та благоустрою населених пунктів громади виконавчий комітет надав дозвіл на знос двох житлових будинків в с. Чорний Ріг та по вул. Б. Хмельницького міста Семенівка.

Враховуючи звернення громадян та на підставі актів обстеження прийнято рішення про надання дозволу на видалення зелених насаджень з видачею ордера в м. Семенівка, с. Галаганівка, Гремячка, та с. Костобобрів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь