Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій двадцять першій сесії міської ради внесено зміни до місцевого бюджету

Дата: 26.04.2019 14:13
Кількість переглядів: 6467

Фото без опису

25 квітня відбулася чергова двадцять перша сесія сьомого скликання Семенівської міської ради, яку провів міський голова Сергій Деденко.

Першим депутати прийняли зміни до рішення міської ради від 20.12.2018 року № 270 «Про міський бюджет на 2019 рік». Внесення змін і доповнень до міського бюджету обумовлене: виділенням коштів на утримання 0,5 ставки бібліотекаря згідно з укладеним договором з Іванівською сільською радою на суму 22594 грн., відшкодуванням витрат, пов’язаних з проведенням профілактичних медичних оглядів працівників закладів освіти у сумі 12000грн.

За рахунок додаткової дотації з державного бюджету на 2019 рік (у сумі 309910 грн., виплачена заробітна плата обслуговуючому персоналу закладів освіти).

Також за рахунок збільшення доходної частини міського бюджету планується виділення 478840 грн на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова Українська школа», ці кошти розподіляться на: закупівлю дидактичних матеріалів і сучасних меблів та придбання комп’ютерної техніки.

Важливим є прийняття рішення «Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Семенівської міської ради, що підлягають приватизації у 2019 році». Це дасть змогу забезпечити додаткові надходження до міського бюджету, які у співфінансуванні будуть залучені у розвиток інфраструктури громади.

Депутати підтримали рішення про надання згоди на прийняття на баланс міської ради проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція каналізаційних очисних споруд із застосуванням енергозберігаючих технологій в м. Семенівка». Слід відмітити, що існуюча система очищення стічних вод є «морально застарілою», не ефективною та дуже енергозатратною.

Народні обранці внесли зміни до базової мережі та структури відділу культури та туризму міської ради «Семенівський міський палац культури», а саме 0,25 штатної одиниці слюсаря з ремонту та експлуатації газового устаткування й 0,5 штатної одиниці опалювача.

Окрім того, рішенням двадцять першої сесії було надано дозвіл на виготовлення документації із землеустрою учасникам АТО.

Загалом на сесії було розглянуто 27 земельних питань. Два проекти рішення не знайшли підтримки у депутатів в зв’язку з тим, що питання надання дозволів на відведення земельних ділянок є неврегульованим по причині існування декількох претендентів на одні й ті самі землі.

У роботі пленарного засідання взяли участь: секретар міської ради Олексій Желтобрюх, заступники міського голови Сергій Єрьома та Олександр Кравцов, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Олена Михайлова, розробники проектів рішень, в.о. старост, представники правоохоронних органів та представники районноїгазети «Життя Семенівщини».

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь