Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Семенівці пройшов музичний конкурс «Поліський вернісаж»

Дата: 13.05.2019 12:43
Кількість переглядів: 6514

Фото без описуПрослуховування II туру VIII відкритого Всеукраїнського конкурсу виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж» відбулися  11 травня 2019 року.

Щорічно конкурс проходить за підтримки Національної Всеукраїнської музичної спілки, Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, Семенівської міської ради, Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя, Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької, Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького, відділу культури та туризму Семенівської міської ради, Семенівської дитячої музичної школи, Семенівського міського Палацу культури, Семенівського відділення товариства «Чернігівське земляцтво» у м. Києві та інших. Також свій важливий внесок зробили наші спонсори -  депутати Чернігівської обласної ради  Володимир Лобосок та Алла Ковтун.

Цього року у конкурсі взяли участь музиканти з 5-ти областей – Чернігівської, Сумської, Луганської, Рівненської та Полтавської. Оцінювало виступи поважне журі на чолі з Дорохіним Володимиром Гранлісовичем – лауреатом багатьох міжнародних конкурсів, Заслуженим артистом України, кандидатом мистецтвознавства, директором Ніжинського музичного коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької, доцентом Ніжинського педуніверситету ім. М. Гоголя, який є директором конкурсу та головою журі.

Прослуховування проходили на трьох локаціях - у великому та малому залах Семенівського міського палацу культури та у залі Семенівської дитячої музичної школи. За підсумками конкурсного дня найкращі результати продемонстрували Ансамбль домристів «Дзвіночок» з Чернігівської міської школи мистецтв, Ансамбль домристів «Домінанта» зі  Сновської ДМШ ім. Н.Рахліна та Лавріненко Владислава (акордеон), учениця Миргородської дитячої музичної школи ім. А.П.Коломійця. Саме ці учасники і отримали – Гран-прі.

Гідно представив Семенівщину оркестр народних інструментів «Полісся» (керівник Тетяна Мороз) та отримав диплом І ступеня. Брали участь у конкурсі представники Семенівської ДМШ - Тріо гітаристів (Попел Аліса, Мотора Олена, Костюченко Дар’я)  та Софія Покидько (баян), Сенько Анна (скрипка), які посіли ІІІ місце.

Після завершення конкурсних прослуховувань відбувся концерт лауреата Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів (акордеон), студентки 4 курсу Львівської Національної Музичної Академії імені Миколи Лисенка Коломієць Тетяни.

Відлунали останні звуки VIII відкритого Всеукраїнського конкурсу виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж», залишивши незабутні враження в душі як гостей, так і учасників.

                                          

Відділ культури та туризму Семенівської міської ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь