Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для найдорожчої і ріднішої…

Дата: 14.05.2019 09:09
Кількість переглядів: 6670

Фото без описуТравень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас. Це День Матері, який відзначається в нашій країні у другу неділю травня.

Безумовно, це саме зворушливе свято, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєїмами. День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємоїї. З цієї нагоди 11 травня у районній бібліотеці для дітей відбулося літературно-музичне свято : « Мама, як весна». На захід завітали учні ЗСО №5,які під керівництвом організатора-педагога Валентини Михайлівни Савосько, підготували свої привітання. Урочиста частина розпочалася з найщиріших слів подяки матері – берегині роду, які прозвучали від бібліотекаря. За чаюванням матусь вітали найдорожчі, люблячі, найближчі кровинки, які з нетерпінням чекали цього свята.

Свою шану та повагу до матерів діти  намагалися передати в кожному слові, в кожній пісні.Звучали слова вдячності і  трепетної любові, святкова зала була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій.Для дітей та батьків було проведено конкурси,  про те як дітки та мами добре розуміють і знають один одного. Конкурсанти, які брали активну  участь у цьому дійстві  одержали перемогу. Від чого немає сумніву і не менш зворушує, що від браку часу, постійної буденної суєти батьки та діти все ж таки достатньо спілкуються.

Для присутніх на заході бібліотекар зробила огляд літератури по темі: «Матінко моя, зоре світова»,яку по закінченню урочистостей діти із задоволенням взяли для читання у родинному колі.

Велику подяку приносимо ген. директору Семенівської АГРО +Олександру Григоровичу Гайовому, завдяки його підтримці, святкування пройшло не тільки весело та душевно, а ще й солодко.

Так - все найкраще, що є на землі, починається з мами. Безматері, як без природи, не можеобійтисялюдство. То ж давайте любити і цінувати наших найрідніших у світі людей -  матусь – щохвилини, а не лише у святковідні.

Любі матері! Великий уклін Вам!

Хай тільки радість прикрашає дім,
Хай ладиться і нароботі, й вдома,
Хай вам завжди щастить в усім,
І обминають горе, сум і втома ...

 

 Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Крістіна Кравченко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь