Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фермерські господарства можуть отримати фінансову підтримку на поворотній основі

Дата: 14.05.2019 10:25
Кількість переглядів: 6356

Чернігівське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств розпочало прийом документів для участі в конкурсі на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Українським державним фондом підтримки фермерських господарств(Укрдержфондом) та його регіональними відділеннями;котрих визнано банкрутами; щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання або нецільового використання бюджетних коштів.

Переможці конкурсу отримають фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тисячгривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

Конкурс проводиться у два етапи:

1. Прийом заявок та документів для участі в конкурсі, визначення переліку фермерських господарств, що претендують на одержання фінансової підтримки (проводить регіональна комісія Фонду).

2. Конкурсний відбір та формування реєстру фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки (проводить конкурсна комісія з питань надання фінансової підтримки — Укрдержфонд, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1).

Заявки та документи для участі в конкурсі має податикерівник фермерського господарства особисто або уповноважена особадо регіональної комісіїЧернігівського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств (адреса: 14000, м. Чернігів, пр. Миру, 14, каб. 403).

Дедлайн —4 червня.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсі, передбачений пунктом 8 постанови Кабінету Міністрів Українивід 25 серпня 2004 року № 1102. Також з переліком можна ознайомитися на офіційному сайті Укрдержфондув розділі «Документи для участі в конкурсі».

Контактний телефон:(0462) 77-46-69.

Департамент агропромислового розвитку
Чернігівської облдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь