Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ПРОЙШОВ НАСИЧЕНО ТА ЯСКРАВО»

Дата: 03.06.2019 15:11
Кількість переглядів: 6798

Фото без описуНапередодні свята маленьких громадян нашої країни – Міжнародного дня захисту дітей - 31 травня центральна площа міста Семенівки перетворилася на осередок радощів та позитивних емоцій. Усюди було чути дитячий сміх.

У ході свята для юних прихильників образотворчого мистецтва відбувся конкурс малюнку на асфальті. Пройшли змагання із сучасної гри, якою захоплюються сьогодні школярі усього світу з Бейблейду. Змагання були дуже напружені. Були сльози хвилювань та поразок, радощі за власні перемоги та перемоги друзів, які змагалися пліч-о-пліч. Учасників підтримували надзвичайно активні вболівальники та їх батьки.

Співаючи під караоке разом з працівниками міського будинку культури Ронським Вадимом і Воробей Тетяною, юні обдарування проявляли свою артистичність.

Як завжди багато охочих було біля столику з розпису обличчя та аквагриму, який вправно наносила чарівна фея-вихованка Центру дитячої та юнацької творчості Шпитальна Лілія. Методисти методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Курпас І.І. та Похилець О.І. підготували для дітлахів цікавий квест «У пошуках скарбів», у ході якого команда із десяти чоловік розв’язувала головоломки, ребуси, кросворди, цікаві завдання, розкодовувавши їх за допомогою qr-кодів, свій маршрут позначали на карті. Команда, справляючись із завданням, знаходила скарб піратів та отримувала подарунки. Працівник районної бібліотеки для дітей Савченко К. провела для малечі цікавий флешмоб «Дерево професій».

Діти мали змогу безкоштовно побавитись на надувній гірці, поласувати морозива та відвідати інші атракціони.

Прийшли привітати маленьких жителів міста зі сцени міського будинку культури і вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, які підготували звітну концертно-розважальну програму. Чудовий концерт силами талановитої дітвори зривав раз у раз аплодисменти дорослих і малих глядачів.

Свято вдалося на славу. Про це свідчили дитячі обличчя, які сяяли від щастя й усмішок.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь