Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговому засіданні виконавчого комітету розглянуто понад тридцять актуальних питань життєдіяльності громади

Дата: 03.06.2019 15:47
Кількість переглядів: 6467

   Фото без опису  Сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету виконком заслухав звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2019 року.

       Наступним виконавчий орган заслухав інформацію в.о. старости сіл  Тимоновичі, Брониви, Заріччя, Калинівське, Луб’яне,  Медведівка, Чорнозем

Рустама Бурея про роботу старостинського округу та звернув увагу посадової особи на вдосконалення окремих напрямків його діяльності.      

      Рішенням виконавчого комітету встановлено контингент учнів, педагогічних ставок, а також погоджено розмір батьківської плати та встановлено додаткові пільги за навчання дітей у КЗ «Семенівська дитяча музична школа» на 2019-2020 навчальний рік.

      З метою системного забезпечення діяльності виконавчого органу затверджено план роботи виконкому Семенівської міської ради на ІІ півріччя 2019 року.

      За поданням керівника сільськогосподарського підприємства, затверджені індивідуальні технологічні нормативів витрат питної води (ІТНВПВ) у водопровідному господарстві ТОВ «Семенівка АГРО ПЛЮС»

м. Семенівка Чернігівської області.

     На засіданні виконавчого комітету було прийнято ряд рішень щодо затвердження проектних документацій по реконструкції, відновленню (будівництву) вуличного освітлення в селах: Костобобрів,  Хотіївка,  

Машеве, Миколаївка, Залізний Міст та с. Чорний Ріг.

     Колегіальний орган затвердив перелік проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Семенівській об’єднаній територіальній громаді.

         Виконком надав дозвіл на проведення робіт по поточному середньому ремонту автомобільної дороги комунальної власності по вул. Комунальна та вул. Сенько м. Семенівка з видачею ордера.

        Рішенням виконавчого комітету внесені зміни до складу міжвідомчої комісії по відключенню окремих приміщень житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання у м. Семенівка Чернігівської області та затвердив Положення про її діяльність.

        Члени виконкому також прийняли відповідні рішення про видачу ордеру на квартиру сімейному лікарю КНП «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», взяття на квартирний облік громадян, упорядкування адресного господарства та з інших питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь