Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати міської ради розглянули бюджетні питання та затвердили Програму надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення на території Семенівської міської ради

Дата: 06.06.2019 16:58
Кількість переглядів: 6607

Фото без описуСьогодні, 6 червня, відбулася двадцять друга сесія сьомого скликання Семенівської міської ради, яку провів міський голова Сергій Деденко.

Перед початком роботи сесії міський голова нагородив Почесними грамотами Семенівської міської ради вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи, відділення хортингу, за високі досягнення в спорті, за вагомий вклад у розвиток спорту в районі й активну участь у житті, і діяльності спортивної школи, які у 2019 році стали Чемпіонами України та Світу з хортингу.

Розпочалось пленарне засідання зі звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2019 року. За підсумками І кварталу 2019 року у порівнянні з відповідним періодом минулого року власні надходження збільшились на 104%. Домінуючими в загальному фонді міського бюджету є податкові надходження. З 17 джерел, що формують дохідну частину загального фонду міського бюджету, по 8 видах не забезпечено виконання.

З передбачених видатків на І квартал по головних розпорядниках коштів у сумі 44040200 грн., фактично освоєно 23504500 грн (53,4%).

Депутати внесли зміни до рішення міської ради від 20.12.2018 року № 270 «Про міський бюджет на 2019 рік», а саме: поповнення міського бюджету на суму 23851 грн., також виділено 800 000 грн на спів фінансування будівництва проїзної частини вулиці Скоробагатого в м. Семенівка; 750 000 грн для реалізації будівництва багатофункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту в міському парку. За кошти міського бюджету буде проведено роботи з благоустрою та облаштування пішохідної зони по вулиці Червона Площа.

Важливим є прийняття рішення про затвердження Програми надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення на території Семенівської міської ради на 2019 - 2021 роки, яка спрямована на фінансову підтримку населення шляхом виплати одноразової матеріальної допомоги для влаштування індивідуального опалення. Завданням Програми є зменшення фінансового навантаження на мешканців багатоквартирних будинків на встановлення індивідуального опалення.

На сесії розглянуто блок земельних питань, по яких були прийняті відповідні рішення.

Питання про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою поблизу села Тимоновичі не знайшло підтримки у депутатів.

Окрім того, рішенням двадцять другої сесії передано автотранспортні засоби реорганізованому комунальному підприємству «Семенівське».

Загалом на сесії прийнято 36 рішень.

У роботі пленарного засідання взяли участь: заступники міського голови, розробники проектів рішень, в.о. старост, представники правоохоронних органів та районної газети «Життя Семенівщини».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь