Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ 21 ЛИПНЯ 2019 РОКУ

Дата: 07.06.2019 14:40
Кількість переглядів: 6447

Фото без описуДО ВІДОМА ВИБОРЦІВ

 
29 травня 2019 року Центральною виборчою комісією прийнято постанову № 910, якою внесено зміни до постанови Комісії від 13 вересня 2012 року № 893 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси".
Для тимчасової зміни місця голосування виборець може звернутися із відповідною заявою до органу ведення Державного реєстру виборців за вказаним у цій заяві місцем перебування виборця в день виборів (повторного голосування), референдуму чи місцезнаходженням виборчої дільниці, дільниці для голосування, яку він просить визначити місцем його голосування.
Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.
Мотивація тимчасової зміни місця голосування зазначається лише у заяві виборця, примірний зразок якої встановлено у додатку 2 до постанови Комісії від 13 вересня 2012 року № 893. Зазначена мотивація може бути викладена, зокрема, у такій формі: "за сімейними обставинами", "у зв’язку з відрядженням", "у зв’язку з виробничою необхідністю", "за місцем роботи", "за місцем навчання", "за місцем фактичного проживання", "у зв’язку із відпусткою", "у зв’язку із санаторно-курортним лікуванням", тощо.
У зв’язку з позачерговими виборами народних депутатів України, які відбудуться 21 липня 2019 року, таку заяву можна подати до відділу ведення Державного реєстру виборців до 15 липня 2019 року включно.
За більш детальною інформацією звертатися за адресою: Семенівська районна державна адміністрація, відділ ведення Державного реєстру виборців, к. 6, другий поверх, тел. (04659) 2-17-43.


Відділ ведення 
Державного реєстру виборців 
апарату Семенівської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь