Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Літо у бібліотеці!

Дата: 11.06.2019 16:27
Кількість переглядів: 6662

Із закінченням навчального року почалися довгоочікувані літні канікули . А в школах району з 27-го травня почали працювати пришкільні оздоровчі табори для дітей з денним перебуванням. Педагоги  зробили все для того, щоб час перебування в них став цікавою, корисною та яскравою частиною літніх канікул. Тут створені всі умови для гарного відпочинку дітей. А чітко сплановані заходи дають можливість їм творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати свій світогляд.

До організації дозвілля дітей та проведення заходів залучалися і працівники бібліотеки для дітей. Для юних гостей були проведені екскурсії

« Подорож до Читай-міста». Мета, яких полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою, найголовніше – викликати бажання стати активним читачем.  Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до дітей та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Бібліотекар, зазначила,  що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для них є комп'ютер та телевізор, проте вона була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. Гості жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, мандруючи королівством Казок та познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою, переглянувши мультфільм  « Свинка Пеппа в бібліотеці».

Для учнів пришкільного табору закладу середньої освіти І – ІІІ ст. №1була проведена квест-гра « У пошуках скарбів знань». Квестівці  з великим ентузіазмом долали станції, які розташувались у бібліотеці, мали змогу проявити себе, показати свої знання з прочитаних книг та пройденого матеріалу у школі. Ця гра принесла юним гостям величезне задоволення і підтвердження тому – їхні сяючі оченята, заповнені цікавістю і веселим настроєм!

У книг канікул не буває! Запрошуємо користувачів бібліотеки з друзями познайомитися з новинками літератури, обговорити прочитані книги, погратись у настільні ігри. Літо у бібліотеці – це крутіше дискотеки!Це свято, це сміх, це книжковий світ!

       Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Крістіна Кравченко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь