Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гарна поезія не тліє з часом

Дата: 24.06.2019 16:03
Кількість переглядів: 6556

Фото без описуГарна поезія не тліє з часом, вона народжується не у всіх поетів… Така поезія, коли почуєш чи прочитаєш, потрапляє в серце й пам'ять і залишає по собі теплий спомин на все життя. Жінки з такою поезією – їх не багато…

 17 червня бібліотекарів Семенівської центральної районної бібліотеки, за запрошенням депутата районної ради Савченко А.П,  гостинно приймали у с. Орликівка, де у святково прибраному клубі вони провели вечір поезії для жителів села. Вперше орликівці познайомилися з талановитими поетесами м. Семенівка – Ніною Володимирівною Ступак та Любовью Михайлівною Палажченко.  Присутні з великою увагою слухали чудову поезію, гумор, пісні у виконанні поетес та бібліотекарів.

Центральна районна бібліотека раніше видала  три збірки поезій  Любові Палажченко. Вірші з нової збірки поезій «Я українка», вперше презентували саме в селі Орликівка.

Поезія Любові Палажченко ніжна, інтелігентна, та, що пахне свіжоскошеною травою та свободою. З перших рядків та сторінок відчуваєш змістовну, справжню, розумну поезію, яка «не тліє з часом», бо ж автор пише, про те, як вона живе, чим дихає, що відчуває, про що мріє. 

Дуже приємне враження залишили орликівці про себе, які так тепло , радісно, по-домашньому,  як рідних , зустрічали нас: піснею і танцями, чаєм і пирогами.  Дякуємо за гостинність , бажаємо міцного здоров’я та світлого майбутнього. А нашим поетесам натхнення, творчості та любові і поваги від читачів та нових цікавих творів.

За інформацією центральної районної бібліотеки



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь