Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій апаратній нараді розглянули робочі питання

Дата: 24.06.2019 16:49
Кількість переглядів: 6482

Фото без описуСтан справ у структурних підрозділах міської ради, на підприємствах, в установах та організаціях міста, наявні проблеми, які потребують термінового вирішення, розглянуто на апаратній нараді, яку міський голова Сергій Деденко провів 24 червня.

Розпочалась нарада з обговорення засідання Круглого столу про ставки місцевих податків та зборів на території Семенівської ОТГ на 2020 рік. За результатами обговорення було вирішено винести проект рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Семенівської ОТГ на 2020 рік» на засідання профільної комісії міської ради.

Наступним було питання підготовки зустрічі експертів робочої групи з розроблення Концепції стратегії розвитку територіальної громади Семенівського району Чернігівської області на 2019-2025 рр.

Заступник міського голови Олександр Кравцов повідомив присутнім, що проведено ряд ремонтних робіт, а саме: ремонт колодязів по вул. Приозерна та частково по вул. Пряма, ямковий ремонт дороги по вул. Богдана Хмельницького, який зроблено силами бригади з благоустрою Семенівської міської та про проведення ремонтних робіт у приміщенні їдальні та котельні школи № 1.

Також, за словами, спеціаліста відділу освіти Олени Денисенко ведуться ремонтні роботи в школах ОТГ.

Серед важливих питань порядку денного наради - розглядалась проблема заборгованості серед споживачів за водопостачання, на нараді міський голова повідомив директору КП «Ревна» про припинення надання послуг боржникам, якщо останні не погасять заборгованість до кінця місяця.

Організаційний відділ міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь