Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії міської ради внесено зміни до міського бюджету та прийнято ряд земельних питань

Дата: 27.06.2019 16:17
Кількість переглядів: 6507

Фото без опису

27 червня, відбулася двадцять третя сесія сьомого скликання Семенівської міської ради, під головуванням міського голови Сергія Деденко.

Перед початком пленарного засідання міський голова нагородив Почесними грамотами Семенівської міської ради вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи,за перемогу на обласному етапі Шкільної волейбольної ліги України, за високі досягнення в спорті, за вагомий вклад у розвиток спорту в районі й активну участь у житті, і діяльності спортивної школи.

Першим депутати прийняли рішення про встановлення місцевих податків та зборів на території Семенівської громади 2020 рік. Прийняття даного рішення забезпечить належне справляння місцевих податків та зборів, визначить коло платників податків, вплине на збільшення надходжень до місцевого бюджету. Це обґрунтовано тим, що запропонований механізм регулювання забезпечує прозорість дій органів місцевого самоврядування по встановленню чіткої процедури сплати місцевих податків.

Далі народні обранці внесли зміни до рішення міської ради від 20.12.2018 року № 270 «Про міський бюджет на 2019 рік». Згідно до даних змін за рахунок інфраструктурної субвенції буде реалізовано шість проектів з них  чотири по реконструкції вуличного освітлення сіл громади на загальну суму 1577889 грн;

  • друга черга реконструкція опалення міського палацу культури (2318045 грн).
  • придбання транспортних засобів спеціального призначення (автогідропідйомника та екскаватора) на, що буде витрачено 3095466 грн.

З міського бюджету будуть виділятись кошти в сумі 300 000 грн., - надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення.

За рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток буде придбано ще один дитячий ігровий майданчик вартістю 96 000 грн.

Ще одним з напрямків використання коштів є громадське бюджетування.

За результатами, якого право на життя отримали два проекти:

  • «Вуличний спортивний майданчик для фізичних занять з вагою свого тіла».
  • «Нам є, що лишити нащадкам»

Важливим є прийняття рішення про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2019 – 2021 роки на території Семенівської міської ради, яка спрямована на підвищення рівня доступності для громадян пільгових довгострокових кредитів для будівництва житла. До речі у міському бюджеті вже передбачено 30 000 грн., для реалізації програми.

Депутатами міської ради розглянуто ряд земельних питань, по яких були прийняті відповідні рішення.

Питання про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою поблизу села Тимоновичі не знайшло підтримки у депутатів.

Загалом на сесії прийнято 34 рішення.

У роботі пленарного засідання взяли участь: заступники міського голови, розробники проектів рішень, в.о. старост, представники правоохоронних органів, установ та організацій.

Організаційний відділ міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь