Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

6 Серпня 2019 року фахівцями з соціальної роботи було відвідано сім’ї: Тимощенко О.С., Тарасенко.Н.В., Захарин В.Г., Сірая Г., Худобець Л.М., Єрошов І.С.  які проживають с. Жадове

Дата: 09.08.2019 10:16
Кількість переглядів: 6511

Спеціалісти провели бесіди з сім*ями на тему «Підготовка до осінньо-зимового періоду». Перевірили наявність теплих речей та як сім*ї готуються до початку навчального року.

Були надані консультації дітям «Техніка безпеки з вогнем та безпечне поводження з пічним опаленням» У родині Тарасенко Н.В., з дітьми була проведена дидактична гра «Вогонь-друг, вогонь –ворог! » метою якої стало розширити знання дітей про значення вогню в житті людей, та закріпити елементарні правила протипожежної безпеки. Діти отримали позитивні емоції та враження під час гри, здобули знання та набули навички поводження з вогнем.

У багатодітній родині Тимощенко О.С., була проведена бесіда з дітьми на тему «Наша безпека – у наших руках ». З дітьми розіграна ігрова ситуація «Чужі - свої». В ході гри дітям були надані знання про безпечне поводження з незнайомими людьми під час ігор на вулиці та перебуванні самих вдома. В ході гри було помічено, що діти мають знання про те, що потрібно робити при зустрічі з незнайомцем та коли хтось їз сторонніх намагається проникнути в житло.

З вагітною Худобець Л.М., була проведена консультативна бесіда стосовно відвідування «Жіночої консультаціі», та постановку на облік вагітної.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь