Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет міської ради проаналізував виконання міського бюджету за І півріччя поточного періоду

Дата: 13.08.2019 08:17
Кількість переглядів: 6731

Фото без опису12 серпня виконавчий комітет заслухав інформацію міського голови  Сергія Деденка щодо виконання показників бюджету громади за І півріччя 2019 року.

Як зазначив голова громади за І півріччя фінансові показники міської ради виконані в цілому на 102, 0 %.

До загального фонду  міського бюджету  за січень - червень 2019  року надійшло 25243473 грн. власних доходів.

З 17 джерел, що формують дохідну частину загального фонду міського бюджету по 7 видах не забезпечено виконання.

Основним джерелом наповнення  міського бюджету  є податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого в загальній сумі власних надходжень  доходів загального фонду  становить 53,2 % . По податку на доходи фізичних осіб план виконаний на 95,2%.

Найвищий відсоток виконання плану досягнуто   по  надходженням від орендної плати  за користування  майном 141,5%,  по  платі за землю  119,8%  по  податку на  нерухоме майно  141,9%, по податку на прибуток підприємств комунальної власності 190,4%.

В цілому, план по місцевих податках і зборах, що надходять до загального фонду, виконаний на 119,5 %. Не забезпечені планові надходження по акцизному збору, частині чистого прибутку комунальних підприємств та їх об’єднань, податку на прибуток комунальних підприємств, єдиному податку, державному миту, збору за спеціальне використання лісових ресурсів місцевого значення та користування земельними ділянками, всього недоотримано понад 331,0 тис. грн.

У загальній структурі видатків 83 % складає фінансування заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Підсумовуючи свій виступ, міський голова Сергій Деденко зазначив, що зараз, в переважній більшості, кошти які планувались на інші видатки та проведення робіт по благоустрою будуть спрямовуватись на захищені статті, так як заробітна плата в міському бюджеті була передбачена лише на вісім, дев’ять місяців. 

Проаналізувавши показники головного фінансового документу громади,  виконавчий комітет погодив проекту рішення чергової сесії міської ради «Про звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року».

Рішенням виконавчого комітету затверджені заходи до Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України.

Виконком надав дозвіл на розміщення святкової торгівлі, тимчасових атракціонів з надання послуг у сфері розваг та відпочинку під час проведення Дня незалежності України та Дня міста фізичним особам - підприємцям Лукашу Д.В., Пручай Г.О. та Скогарєву О.Ю.

На засіданні виконавчого комітету прийняті рішення про введення в експлуатацію об’єктів мережі вуличного освітлення після реконструкції в селах Чорний Ріг, Карповичі, Тимоновичі та Машеве.

З метою створення сприятливих умов для населення колегіальний орган погодив розміщення зупинки громадського транспорту по вул. Самойловича, 45 А в м. Семенівка.

Члени виконкому також прийняли ряд рішень з питань соціально-економічного розвитку міської ради, благоустрою  територій та адресного господарства.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь