Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії міської ради внесено зміни до міського бюджету

Дата: 30.08.2019 16:11
Кількість переглядів: 6463

Фото без опису29 серпня, відбулася двадцять п’ята сесія сьомого скликання Семенівської міської ради, в ході роботи, якої приймали рішення з питань соціально-економічного розвитку громади, управління комунальним майном та земельного господарства.

Перед початком засідання присутні вшанували хвилиною мовчання військовослужбовців загиблих у боях за незалежність та суверенітет України.

Першим на сесії було розглянуто та затверджено звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року.

Наступним рішенням було внесено низку змін до рішення міської ради від 20.12.2018 року № 270 «Про міський бюджет на 2019 рік». Зокрема, затверджено загальний обсяг змін дохідної і видаткової частини в сумі 836,2 тис. грн.

Міський бюджет отримав додаткову дотацію у сумі 833 тис. грн., що дало змогу виплатити заробітну плату обслуговуючому персоналу шкіл, включаючи оплату праці за І половину серпня.

Уточнення за рахунок перерозподілу коштів в межах річних показників передбачають:

- збільшення фондів оплати праці на суму 637,3 тис. грн.;

- фінансування програми ремонту багатоквартирних житлових будинків на території Семенівської міської ради на 2019-2020 роки - 100 тис. грн.:

- надання іншої субвенції районному бюджету в сумі 20 тис. грн. на фінансування програми з ліквідації наслідків стихійних лих та надзвичайних ситуацій.

Серед суттєвих змін – пропозиція щодо виділення 30 тис. грн. за програмою підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім».

З метою покращення забезпечення Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України матеріально-технічними засобами для удосконалення охорони та облаштування державного кордону України на території Семенівської міської ради затверджено Програму удосконалення охорони та облаштування державного кордону України на території Семенівської міської ради (ОТГ) Чернігівської області на 2019-2021 роки.

Також, депутатами затверджено звернення до Президента України Кабінету Міністрів України та народного депутата України Максима Зуєва щодо зниження вартості поставки вагонів для завантаження-розвантаження вантажу на станції «Семенівка».

Не оминули увагою депутати й якість послуг, що надає ПАТ «Укртелеком» та прийняли відповідне рішення щодо Звернення до директора ПАТ «Укртелеком» Юрія Курмаза.

Далі народні обранці приймали блок рішень із земельних питань, якими надано дозволи на виготовлення та затвердження технічної документації із землеустрою, щодо припинення та поновлення дії договорів оренди земельних ділянок, виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства мешканцям громади.

Загалом на пленарному засіданні розглянуто 31 питання порядку денного, не знайшов підтримку депутатів лише один проєкт рішення стосовно надання дозволу на викуп земельної ділянки.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь