Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася серпнева конференція педагогічних працівників  «Нова Українська Школа: виклики та перспективи освітньої реформи»

Дата: 02.09.2019 11:22
Кількість переглядів: 6487

Фото без опису30 серпня 2019 року  у Семенівському міському палаці культури  відбулася серпнева конференція педагогічних працівників  «Нова Українська Школа: виклики та перспективи освітньої реформи».

Організаторами заходу були відділ освіти, молоді та спорту, Центр дитячої та юнацької творчості, заклади освіти громади та району. Участь у конференції взяли близько 450 працівників галузі освіти  громади та району.

 Офіційна частина засідання відбулася за участі начальника відділу освіти, молоді та спорту Олени Кресс.

Серед почесних гостей   були присутні голова міської ради Сергій Деденко та в.о. голови Семенівської районної державної адміністрації Станіслав Черниш.

 Звертаючись до освітян, керівник галузі  наголосила: «Сьогодні наша держава переживає нелегкі часи, однак освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом.

Часи змінюються, і ми змінюємося, а разом із нами змінюється школа. Освіта є основою прогресу людства. Тому створення високоефективної системи якісної освіти – це об’єктивна вимога часу. На сьогодні триває реформування освітньої галузі нашої держави, мета якого - стати розвиненою європейською державою, нарощувати свій науково-освітній потенціал».

Олена Вікторівна порушила тему реформи педагогічної освіти, аналізу роботи освітянської галузі Семенівщини за 2018-2019 н.р., фінансування, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо.

Яскравим моментом  заходу стала церемонія нагородження Почесними грамотами та Подяками освітян Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Свій виступ Олена Вікторівна  закінчила словами: «Зміни йдуть! І якщо вони ще не зачепили вас особисто чи вашу школу, то це не означає, що їх немає. Це як циклон. Якщо він рухається, то величезна ймовірність того, що дощ буде. І готуватися потрібно, щоб він не застав вас зненацька».

Насиченою та дуже корисною виявилася наступна частина заходу, що передбачала роботу секцій. Були представлені різнопланові панелі, на  якіх  розміщені напрацювання колективів ЗСО, проводилися майстер – класи від керівників гуртків ЦДтаЮТ.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь