Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На апаратній нараді керівники відділів звітували про проведену роботу

Дата: 17.09.2019 16:48
Кількість переглядів: 6392

Фото без опису16 вересня міський голова провів апаратну нараду, на якій начальники відділів та керівники комунальних підприємств міської ради прозвітували про проведену роботу.

Начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою, Юрій Мирошник, повідомив про те, що продовжуються роботи по укладанню тротуарної плитки в центрі міста. Також відповідно до Програми забезпечення житлом медичних працівників закладів охорони здоров’я Семенівського району Чернігівської області на 2018-2020 роки, закуплено будматеріали для ремонту квартири у багатоповерховому будинку по вулиці Центральна, 9.

У зв'язку зі зверненням від жителів багатоповерхового будинку по вулиці Центральна, 9, про вертикальну тріщину, яка з'явилась між 3 і 4 під'їздом, Юрію Мирошнику було доручено зібрати комісію та обстежити даний будинок, і доповісти про висновки комісії.

Під час обговорення роботи КП «Ревна», Володимир Субота доповів про проведений ремонт автоматики свердловини №6 та ремонт каналізаційно-насосної станції по вул. Новій.

У Семенівському районному центрі первинної медико-санітарної допомоги закуплено новий аналізатор крові та сечі, вартістю 200 тис. грн.,. - повідомила головний лікар, Іваненко Таіса. Планується придбати і біохімічний аналізатор.

Головний спеціаліст відділу освіти, Кистерний Олексій, розповів про підготовку спортивних змагань присвячених Дню міста та про розважальні програми для дітей, які планується провести на центральній площі міста.

Заступник голови Олександр Кравцов повідомив про продовження ямкового ремонту доріг та про необхідність прибирання повалених дерев. Також зараз ведуться роботи і по ремонту вуличного освітлення у селах Архипівка та Леонівка.

Відділу економіки та інвестицій доручено провести анкетування серед жителів громади, щодо їх бачення Стратегії розвитку Семенівської громади на 2019-2027 роки, та презентувати на міській площі, під час проведення заходів до Дня міста 21 вересня 2019 року.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь