Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет порушив клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі щодо надання пільгових кредитів чотирьом мешканцям громади

Дата: 18.09.2019 12:19
Кількість переглядів: 6412

Фото без опису17 вересня виконавчий орган міської ради зібрався щоб розглянути і вирішити актуальні питання життєдіяльності громади та звернення місцевих жителів щодо надання пільгових кредитів згідно програми «Власний дім».

До порядку денного засідання, яке провів секретар міської ради Олексій Желтобрюх, було внесено чотирнадцять питань.

Першим виконавчий комітет затвердив дефектні акти та зведені кошторисні розрахунку вартості об’єкта будівництва укладання тротуарної плитки по вул. Червона площа в м. Семенівка та с. Машеве.

З метою поліпшення стану забезпечення жителів громади житлом, створення умов для придбання та добудову житла, придбання сільськогосподарської техніки члени виконкому підтримали клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі щодо надання пільгових кредитів чотирьом мешканцям, які проживають на території м. Семенівка та с. Миколаївка.

У  поточному періоді  в міському бюджеті вперше передбачено 100,0 тис. грн. на реалізацію програми «Власний дім». І надалі, створення умов для працюючого населення щодо отримання пільгового кредитування для вирішення питань житла, розвитку особистого селянського господарства є одним із пріоритетів у діяльності міської ради.

На засіданні виконкому затверджені нові норми споживання послуги з постачання теплової енергії що надаються АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

Не знайшов підтримки у членів виконавчого комітету проєкт рішення щодо затвердження нових тарифів на послуги теплопостачання для юридичних споживачів.

У ході обговорення цих двох питань до представників Чернігівського та Семенівського структур АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» членами виконкому було поставлено дуже багато питань щодо утеплення теплотраси, недотримання температурного режиму, встановлення лічильників та інші.

Нажаль розробники проєктів рішень не змогли надати відповіді на найболючіші запитання, які турбують наших громадян. 

Виконавчий комітет також прийняв рішення щодо продовження роботи по впорядкуванню аварійних дерев та знесення непридатних для житла будинків.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь