Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На щотижневій апаратній нараді обговорено підготовку до роботи у осінньо-зимовий період

Дата: 23.09.2019 16:30
Кількість переглядів: 6577

Фото без описуСьогодні міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду, в ході якої підведені підсумки роботи структурних підрозділів за попередній тиждень та окреслено напрямки над якими планується попрацювати найближчим часом.

Одним з основних питань, яке розглядалося в ході наради, стала підготовка міського господарства до роботи в зимовий період, організація оперативного реагування на складні погодні умови та підготовка до нового опалювального сезону.

За повідомленням начальника відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Юрія Мирошника в бюджетних установах та комунальних закладах міської ради проводиться плановий технічний огляд котелень, продовжується заготівля твердого палива.

В Семенівському ЗСО І-ІІІ ст. №1 проведено капітальний ремонт котельні та встановлено два нові твердопаливні котли загальною потужністю 600 кВт, а також виконані будівельні роботи по утепленню та заміні віконних та дверних блоків будівлі їдальні навчального закладу.

Придбано твердопаливні котли для Машівського ЗСО І-ІІІ ст. та  будинку культури у с. Костобобрів. Планується їх встановлення до початку опалювального сезону.

В Тимоновицькому ФАП проведені ремонтні роботи  системи опалення будівлі.

З метою забезпечення у зимовий період регулярного посипання тротуарів і доріг протиожеледною сумішю, ведеться заготівля солі та піску.

Серед існуючих проблем - це заборгованість за теплопостачання перед ПАТ «Облтеплокомуненерго» у розмірі 1млн. грн.

Аналіз стану підготовки об'єктів господарського комплексу та соціальної інфраструктури свідчить про те, що всі підприємства, установи, організації проводять підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду 2019-2020 року згідно затверджених планів-заходів.

Міською радою продовжується робота щодо підготовки до опалювального сезону на 2019-2020 р.

Серед найактуальніших питань, які розглядались на нараді – міський бюджет. Почалась робота над його складенням на 2020 рік та прогноз на 2021-2022 роки.

Також, до переліку обговорюваних тем ввійшли актуальні питання життєдіяльності громади у сферах управління комунальним майном та благоустрою міста.

Серед позитивних прикладів управління комунальним майном - проведення аукціону на якому відбувається продаж нежитлової будівлі колишньої бібліотеки в селі Хотіївка. Аукціон проводився за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (голландський аукціон). Даний захід дозволить залучити до бюджету додаткові кошти.

По закінченню наради очільником ради надано відповідні доручення посадовим особам у межах їх спеціалізації.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь