Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День міста у Семенівці пройшов яскраво та творчо

Дата: 24.09.2019 12:18
Кількість переглядів: 6744

Традиційно у вересні Семенівці святкують День міста. Цього року 21 вересня ми святкували уже 339-у річницю нашого міста. Організатори влаштували чимало розваг.

Відкрив свято легкоатлетичний забіг, який зібрав усіх активних мешканців міста, не зважаючи на прохолодну погоду. Далі спортивні змагання продовжили волейбольний турнір «Північний кубок-2019» та Міжобласний футбольний турнір серед юнаків 2009 року народження.

Продовжилось святкування на Центральній площі міста урочистим концертом. На свято завітав Семенівський міський голова Сергій Деденко та привітав усіх жителів нашої громади з Днем міста.

Концертну програму представили кращі творчі колективи Семенівської ОТГ. Також, долучилися до нашого свята учасники художньої самодіяльності Холминського міського будинку культури – вокальні ансамблі «Врода» та «Джерело» привітали Семенівців своїми кращими музичними номерами.

Для усіх бажаючих діяв ярмарок-продаж «Розмаїття осені», який організували заклади освіти. Придбати можна було не лише смаколики, а й прикраси та сувеніри.

Привертала увагу дуже цікава фотовиставка «Історія Семенівщини у світлинах», яку підготували Е.Асмаковський та М.Волк. На виставці були представлені унікальні світлини періоду 1898-1980 років.

Працівники музею оформили експозицію «Ми пишаємось…», а також традиційну виставку робіт народних майстрів.

Для юних гостей свята працювали атракціони, розважально-ігрова програма. А усі прихильники сучасної гри Бейблейд мали змогу позмагатися між собою.

Яскравим подарунком жителям Семенівщини став виступ запального кавер-гурту «JAM BUBBLE BAND». Учасники гурту переспівали відомі хіти від 80-х років до сучасності. Тож, пісні були на будь-який смак!

Справжньою родзинкою святкування став виступ артистів, які показали яскраве у прямому сенсі ФАЄР-ШОУ! Це дійство нікого не залишило байдужим та було цікавим і дітям і дорослим.

Відділ культури та туризму Семенівської міської ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь