Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду з посадовими особами та керівниками структурних підрозділів міської ради

Дата: 28.10.2019 16:01
Кількість переглядів: 6436

Фото без описуНа нараді керівниками відділів озвучені питання, які потребують вирішення, серед яких пошук додаткових джерел надходжень коштів до міського бюджету; підготовка до земельних торгів у формі аукціону (здача в оренду земельних ділянок, які належать міській раді), робота з безхазяйним майном та відумерлою спадщиною.

На цьому тижні буде проводитись видалення аварійних дерев по вулицях Дарвіна, Центральній та Приозерній. Продовжується робота і по ремонту даху 4-го під'їзду багатоповерхового будинку по вул. Центральній, 9. У цьому будинку вже відремонтовано дах у трьох під’їздах.

Продовжується ремонт доріг місцевого значення, здійснюється грейдерування та підсипка.

Розпочато розробку презентації стратегії Семенівської ОТГ, яку буде представлено на сесії міської ради у грудні цього року. Також йшлося і про сплату земельного податку власниками землі, отриманої у 2018 році. Для цього підготовлені відповідні повідомлення, які у найкоротший термін будуть рознесені платникам.

Продовжується прибирання опалого листя на території міського парку. До цієї роботи залучаються установи та організації міста. Також на цьому тижні заплановано день благоустрою громади.

Комунальним підприємством «Ревна» відзвітовано про готовність системи водопостачання до зими.

У Семенівському районному центрі первинної медико-санітарної допомоги запущено роботу біохімічного аналізатора крові та сечі. За направленням сімейного лікаря аналізи проведуть безкоштовно.

У зв'язку з тим, що почастішали випадки вандалізму, планується встановити відеоспостереження у міському парку біля спортивних майданчиків.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь