Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Українська мова - наш скарб»

Дата: 08.11.2019 15:44
Кількість переглядів: 6426

Фото без описуЩороку, 9 листопада, Україна відзначає чудове свято – День української писемності та мови. Напередодні цієї дати  районна бібліотека для дітей запросила своїх користувачів, учнів 6-8 класів ЗСО I-III ступенів №1 та гімназії №2 позмагатися у цікавому та змістовному квесті "Українська мова - наш скарб". 

Дві команди - «Мовознавці» та «Жваві числівники» - мали пройти 6 цікавих зупинок, а саме: «Алфавітна», «Казкова», «Ребусидія», «Фразеологізми, «Народна мудрість», «У морі слів». На кожній зупинці їх очікували захоплюючі, цікаві, творчі завдання.

Квест – це командна гра, у якій для досягнення успіху дуже важлива взаємодія між гравцями. Учасники гри не лише перевірили свої знання, але й навчилися працювати в команді, слухати своїх капітанів, бути уважними та чемними.

До фінішу першою прийшла команда «Жваві числівники», проте перемогла команда «Мовознавці», учасники якої набрали більшу кількість балів. Усі гравці потішили високим рівнем знань рідної мови.

Захід пройшов весело і цікаво, діти отримали багато позитивних емоцій, а головне те, що гра ще більше згуртувала дітей та  розкрила для них  велич і могутню силу рідної мови. Переможці були нагороджені почесними грамотами за успішно пройдений квест, всі учасники отримали солодкі сюрпризи.

Дорогі друзі, маємо сміливість серцем і душею впевнено сказати: «Ми – українці!». Хай усіх нас єднає належність до великого народу! Плекаймо всі разом ту мову,що дісталась нам у спадок від наших пращурів!

 

                                                  За матеріалами районної бібліотеки для дітей.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь