Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії міської ради затверджено звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців поточного року

Дата: 08.11.2019 16:21
Кількість переглядів: 6401

Фото без опису У четвер, 7 листопада, відбулась чергова двадцять сьома сесія міської ради сьомого скликання, під головуванням міського голови Сергія Деденка.

На розгляд сесії було винесено 35 питань, які відповідно до регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного, депутати перейшли до розгляду проєктів рішень внесених на розгляд сесії.

Розпочалось пленарне засідання зі звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року. За січень-вересень 2019 року до загального фонду міського бюджету  надійшло 39926575 грн власних доходів. Затверджений бюджетним розписом  план доходів виконано на 105,9 %.

Найвищий відсоток виконання плану досягнуто   по  надходженнях від орендної плати  за користування  майном 121,3%,  по  платі за землю  116,4%,  по  туристичному збору  153,8%, по податку на прибуток підприємств комунальної власності 225,3 %.

Наступним депутати внесли зміни до рішення міської ради від 20.12.2018 року № 270 «Про міський бюджет на 2019 рік». За рахунок інших видатків внесені зміни до показників бюджету для забезпечення призначень на виплату заробітної плати та інші першочергові виплати.

Також, міські обранці затвердили новий перелік проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад у 2019 році в Семенівській обєднаній територіальній громаді.

На пленарному засіданні ради затверджено статут комунального некомерційного підприємства Семенівської міської ради Чернігівської області «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

В зв'язку з недостатньою кількістю дітей, за рішенням сесії, припинено діяльність юридичної особи Хотіївського закладу дошкільної освіти «Джерельце» загального типу Семенівської міської ради Чернігівської області.

Депутати надали згоду на прийняття адміністративного приміщення із спільної власності територіальних громад міста та сіл Семенівського района Чернігівської області до комунальної власності міської ради.

З метою запровадження заходів енергоефективності таекономії бюджетних коштів колегіальним органом надано дозвіл на прийняття майна  із спільної власності  територіальних громад міста та сіл Семенівського района Чернігівської області до комунальної власності міської ради, котельні , яка обслуговує заклади охорони здоров'я в місті.

На засіданні депутати затвердили тексти трьох звернень:

До Іванівського, Жадівського, Орликівського сільських голів щодо добровільного приєднання до Семенівської об’єднаної територіальної громади.

До Прем’єр-міністра України щодо непроплати коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів на соціально-економічний розвиток окремих територій.

До голови Чернігівської обласної державної адміністрації, голови Чернігівської обласної ради щодо роботи станції «Семенівка» у Чернігівській області по вантажним операціям.

На сесії розглянуто та прийнято понад 20 земельних питань.

Питання про передачу в оренду ФГ «СВ-Агро-Плюс» земельних ділянок не витребуваних паїв та земельних ділянок, власники яких померли на території Костобобрівського старостинського округу не знайшли підтримки у депутатів.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь