Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет погодив проєкт Плану соціально-економічного розвитку Семенівської об’єднаної громади на 2020-2022 роки та проєкт міського бюджету на наступний період

Дата: 24.12.2019 14:20
Кількість переглядів: 6566

Фото без опису23 грудня, під головуванням міського голови Сергія Деденка, виконавчий комітет міської ради погодив показники Плану соціально-економічного розвитку Семенівської об’єднаної територіальної громади та міського бюджету на  період 2020-2022 років.

В основу прогнозних показників Плану та бюджету міської ради  покладені  розрахункові та очікувані показники кошику доходів та видатків  громади, а також стратегія розвитку території Семенівської міської ради на наступні роки.

Всього протягом трьох років планується реалізувати 43 проєкти до яких входитимуть: підвищення рівня енергоефективності громади; ефективності роботи системи водопостачання та водовідведення в громаді; модернізація місцевої дорожньо-транспортної інфраструктури; розвиток культурного простору громади; благоустрій місць громадського користування; забезпечення умов для всебічного розвитку дітей та молоді; підвищення рівня медичного і соціального захисту мешканців та інші.

Члени виконкому схвалили проєкт головного фінансового документу громади на 2020 рік та затвердили прогноз бюджету Семенівської об’єднаної громади на 2021 – 2022 роки.

Як повідомила начальник фінансового відділу Валентина Левченко, бюджет міської ОТГ на 2020 рік складений та виконуватиметься за програмно-цільовим методом та з врахуванням фактичних надходжень за 11 місяців 2019 року.

 До загального фонду бюджету міської ОТГ на 2020 рік планується отримати доходів без урахування трансфертів в сумі 63094,7 тис. грн., трансфертів з  Державного бюджету України в сумі 40405,5 тис. грн., в т.ч. базової дотації – 3885,1 тис. грн. , субвенцій з державного бюджету – 35487,0 тис. грн. та трансфертів з обласного бюджету в сумі 1033,4 тис. грн.

У видатках бюджету міської ОТГ враховано запровадження розміру мінімальної заробітної плати з 1 січня 2020 року в сумі 4723 грн. на місяць.

Видатки загального фонду бюджету міської ОТГ на освіту передбачаються у сумі 60228,8 тис. грн., в тому числі за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – 32845,8 тис. грн. субвенції з місцевого бюджету.

У проєкті загального фонду бюджету міської ОТГ на охорону здоров’я  передбачається спрямувати шляхом надання фінансової підтримки із загального фонду бюджету 788,9 тис. грн.

На утримання та забезпечення діяльності центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді заплановано 1046,0 тис. грн.

На галузь Культура із загального фонду бюджету передбачено спрямувати 11275,1 тис. грн.

Видатки на утримання дитячо-юнацької спортивної школи передбачені в сумі 784,3 тис. грн; на проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських  видів спорту в бюджеті передбачено 40,0 тис. грн.

Для забезпечення функціонування безперебійної діяльності житлово-комунального господарства у бюджеті заплановано 10231,7  тис. грн., з них на надання фінансової підтримки – 4220,8 тис. грн. та на благоустрій населених пунктів – 6010,9  тис. грн.

 На виконання програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства „Власний дім” передбачається спрямувати  200,0 тис. грн.

З бюджету міської ОТГ планується передати районному бюджету 150,0 тис. грн. на  фінансування надання соціальних послуг, 2700,0 тис. грн. на забезпечення утримання територіального центру соціального обслуговування.

Також громада передає  кошти у сумі 775,0 тис. грн. у вигляді іншої субвенції для утримання КНП «Семенівська центральна районна лікарня». 

Виконкомом затверджена вартість харчування в закладах освіти та встановлена плата для батьків за харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 2020 рік.

Колегіальний орган заслухав звіт  в.о. старости сіл Костобобрів, Сергієвське Любові Рубан про роботу старостинського округу.

На засіданні виконавчого комітету затверджено план роботи виконкому на І півріччя 2020 року та прийнято ряд інших важливих рішень з актуальних питань життєдіяльності громади.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь