Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фінальний етап створення Молодіжної ради при Семенівській міській раді розпочато

Дата: 08.01.2020 12:00
Кількість переглядів: 6632

Фото без описуВідділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради запрошує представників учнівських парламентів та активних молодих людей громади долучитися до створення Молодіжної ради як дорадчого органу при Семенівській міській раді. Це буде орган для кращої комунікації молоді з владою у вирішенні проблем, які турбують молоде покоління нашого міста.

Мета діяльності Молодіжної ради – надати молоді міста та сіл громади можливість брати безпосередню участь як у формуванні політики з питань, які впливають на її життя, так і в процесах прийняття владних рішень, набути досвіду роботи в органах місцевого самоврядування, що забезпечить створення передумов для їх особистісного, професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності.

Молодіжна рада може сама ініціювати рішення чи пропозиції в межах своїх компетенцій для подальшого їх впровадження у громаді. Вона контролює і дає свою оцінку пропозиціям і діяльності органу місцевого самоврядування.

Рішенням сесії Семеніської міської ради №624 від 05 грудня 2019 року затверджено «Положення про Семенівську молодіжну раду» .

Увійти до складу Семенівської Молодіжної ради може молода людини – член Семенівської об’єднаної територіальної громади, віком від 14 до 35 років, що постійно проживає на території громади

Для формування ради створена ініціативна група, метою діяльності якої є здійснення організаційних заходів з підготовки та проведення установчих зборів для створення Молодіжної ради при Семенівській міській раді.

Установчі збори відбудуться 29 січня 2020 року о 10:00 годині у малій залі Семенівської районної державної адміністрації за адресою м. Семенівка, вул. Червона Площа, 6.

Для участі на електронну адресу sem.osvita@gmail.com варто надіслати:

- заявка;

- бланк підписів 10 молодих жителів громади (14-35 років);

- копію паспорта громадянина України ;

або ж особисто надати паперовий варіант вказаних документів, за адресою : м. Семенівка, вул. Червона Площа, 6 (будівля Семенівської районної ради), 4 поверх, методичний кабінет .

Заявки приймаються до 24 січня 2020 року. За довідками звертайтеся за телефоном  0966845376.

Відповідальна особа – член ініціативної групи Іван Курпас.

e-mail: sem.osvita@gmail.com

 

Р.S.: У Чернігівській області молодіжні ради створені у Чернігові ( 2 ради), Корюківці, Варві, Сосниці та Городні. Вони уже встигли себе зарекомендувати як дієві дорадчі органи з формування та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь