Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В рамках реалізації міської програми виконавчий комітет надав матеріальну одноразову допомогу двом  сім’ям загиблих учасників АТО і ООС

Дата: 14.01.2020 16:05
Кількість переглядів: 6516

Фото без опису

13 січня виконавчий комітет міської ради, під головуванням міського голови Сергія Деденка, на позачерговому засіданні розглянув сім актуальних питань.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності Семенівської міської  є  підтримка сімей  загиблих учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил.

В громаді діє Програма  фінансової підтримки сімей  загиблих учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, які проживають на території Семенівської громади на 2020 рік, яка затверджена рішенням тридцять першої сесії міської ради від 24 грудня 2019 року №681.

Цього разу з метою надання додаткових соціальних гарантій у частині поліпшення фінансово-матеріального стану зазначених категорій громадян виконавчий комітет розглянув дві заяви та виділив 30,0 тис. грн. для надання матеріальної допомоги двом родинам, воїнів загиблих в АТО. Така підтримка буде надана і іншим таким сім’ям.

Для стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб для вирішення питань, які відповідають потребам територіальної громади виконавчий комітет визначив основні напрямки в організації громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2020 році. Обсяг фінансування на організацію громадських робіт у поточному періоді складає 460,6 тис. грн.

Колегіальний орган затвердив перелік об’єктів та види суспільно-корисних робіт для засуджених та порушників, на яких судом накладено покарання та адміністративне стягнення у виді громадських робіт та суспільно корисних робіт у 2020 році.

Члени виконкому прийняли рішення щодо упорядкування аварійних дерев на території м. Семенівка, с. Машеве, а також з інших питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь