Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий орган проаналізував виконання  міського бюджету за 2019 рік

Дата: 30.01.2020 08:43
Кількість переглядів: 6463

Фото без опису29 січня виконавчий комітет міської ради погодив проєкт рішення міської ради «Про звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік».

Провів засідання колегіального органу міський голова Сергій Деденко.     

За інформацією начальника фінансового відділу Валентини Левченко, виконання плану по загальному фонду з урахуванням  отриманих та переданих місцевим бюджетам трансфертів  забезпечено на 97,1%. Всього доходи  склали  112744837 грн., з них  трансферти  54092273  грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року власні надходження збільшились на 6921,8 тис. грн., або на 113,4%.

Основним джерелом наповнення  міського бюджету є податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого в загальній сумі власних надходжень  доходів загального фонду  становить 49,4 % . По податку на доходи фізичних осіб план виконаний на 96,5%,  надійшло 28961,6 тис. грн. при плані 3001,8 тис. грн. У порівнянні з минулим роком надходження збільшились на 312,8 тис. грн.

Найвищий відсоток виконання плану досягнуто  по  платі за землю -  107,2%,  по  туристичному збору - 169,6%, по податку на прибуток підприємств комунальної власності - 101,3 %.

Плата за землю є одним з важливих бюджетоутворюючих джерел доходної частини громади. У порівнянні  з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 2696571 грн. або на 120,8%.

Видаткова частина міського бюджету виконана в сумі 117862,3 тис. грн., в т.ч. загальний фонд -  101346,2  тис. грн.  (96,2%),  спеціальний  фонд  -  16516,1  тис. грн.( 104,8%).

Відповідно плану роботи виконкому на засіданні заслухані звіти в.о. старости сіл Хотіївка, Березовий Гай, Кринички, Лісківщина, Прогрес Жоги Н.В. та в.о. старости сіл Карповичі, Гаті, Красні Лози, Набережне Горовой Л.М. про роботу старостинських округів по вирішенню питань  життєдіяльності територій.

Виконком схвалив проєкт Програми благоустрою населених пунктів Семенівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2023 роки, яку планується подати на розгляд чергової сесії міської ради.

Члени виконкому надали згоду на виготовлення проєктно-кошторисної документації по наступним об’єктам: «Капітальний ремонт даху з заміною покрівлі корпусу №2 Семенівської гімназії №2 Семенівської міської ради Чернігівської області по вул. Шкільна, 1 у м. Семенівка Чернігівської області»; «Реконструкція проїзної частини вул. Шевченка в м. Семенівка, Семенівського району, Чернігівської області».

Виконавчий комітет також надав дозвіл на коригування та перерахунок  у ціни поточного року проєктно-кошторисної документації «Будівництво проїзної частини вул. Польова в м. Семенівка, Семенівського району, Чернігівської області» та прийняв відповідні рішення з інших питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь