Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговому пленарному засіданні міської ради розглянуто соціально-економічні та земельні питання

Дата: 31.01.2020 10:17
Кількість переглядів: 6538

Фото без опису30 січня відбулася чергова тридцять друга сесія міської ради, яку провів  міський голова Сергій Деденко.

Відповідно до Регламенту роботи ради всі проєкти рішень попередньо розглянуті на засіданні чотирьох постійних профільних комісій.

В ході роботи сесії прийнято тридцять вісім рішень стосовно бюджету, соціальної сфери, комунального майна, земельного господарства та інших питань .

На  пленарному засіданні депутатський корпус схвалив договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту. Цей документ направлений на організацію пасажиро перевезень у віддалених малонаселених пунктах громад. Фінансування по даному напрямку передбачається за рахунок коштів місцевого бюджету -  30,01% та залучених коштів – 69,99%.

Оскільки питання транспортного сполучення на даний час є одним з найактуальніших то прийняття даного проєкту рішення є вкрай важливим для мешканців віддалених населених пунктів.

Також, колегіальний орган затвердив звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік та вніс зміни до показників бюджету Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік .

Депутати внесли зміни до Програми фінансової підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, які проживають на території Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Зміни зумовлені нагальною потребою в уточнені переліку документів та умов отримання даного виду допомоги сім ями  загиблих учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил.

На сесії прийнято блок земельних питань: щодо надання дозволів та затвердження технічної документації із землеустрою; передачу земельних ділянок в оренду; продовження дії договорів оренди; припинення дії договорів оренди в зв’язку з витребуванням земельних ділянок у приватну власність та надання земельних ділянок у приватну власність для ведення особистого селянського господарства.

Враховуючи колективні звернення мешканців міста Семенівки в господарствах, яких є велика рогата худоба надано дозволи на створення двох громадських пасовищ на території міста.

Одне питання щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  не знайшло підтримки у депутатів.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь