Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

« Найщиріші побажання у прекрасний день кохання»

Дата: 14.02.2020 14:57
Кількість переглядів: 6489

Фото без опису14 лютого, у День Св. Валентина, цього романтичного свята в районній  бібліотеці  для дітей вирувала  гарна атмосфера. Вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, повітряними кульками, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні, а особливо учням 8 класу ЗЗСО№1, для яких була проведена святково-розважальна програма «Найщиріші побажання у прекрасний день кохання».  Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших їхніх свят.

Розпочався захід розповіддю бібліотекарів про  історію виникнення цього свята. Для більшого пізнання  було запропоновано  переглянути відеоролик, як святкують День Св. Валентина в різних країнах світу. Далі за пройденим жеребкуванням співпало дві пари, які змагалися за номінацію «Валентин + Валентина», перемогу здобули Катерина Сухоцька та Руслан Шевченко. По­да­рун­ком для гос­тей біб­лі­оте­ки став май­стер-клас «Валентинки своїми руками», який  залишив яскраві враження та радісні емоції від закоханої мишки-сердечка. Бібліотекарі провели огляд  книг написаних у жанрі любовного роману. Відповіді на  довічні теми справжніх почуттів, історії кохання криються в літературі, яка без сумніву захлине  емоціями  уяву читача.

Учасники зустрічі   ще раз переконалися , що про кохання сказано багато захоплюючих слів, створено найчудовіші твори. Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде, вони живуть на сторінках книг.

 

За матеріалами районної бібліотеки для дітей

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь