Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 26.02.2020 11:23
Кількість переглядів: 6600

Фото без описуПід керівництвом голови міської ради Сергія Деденка в понеділок, 24 лютого, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю посадових осіб, керівників структурних підрозділів та керівників комунальних підприємств, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти. Зокрема, Олена Кресс, начальник відділу освіти, молоді та спорту, повідомила, що вихованці ДЮСШ (гуртки хортингу та футболу) за підсумками участі в змаганнях, поповнили кошик нагород здобувши перемогу.

У продовженні обговорення теми освіти було прийнято рішення про продовження карантинних заходів в закладі освіти села Тимоновичі.

Далі про стан справ у медичній галузі доповіла генеральний директор комунального закладу «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Таіса Іваненко, яка повідомила про те, що на даний час в трьох населених пунктах громади (Машеве, Іванівка, Янжулівка), декларації з сімейними лікарями укладено не в повному обсязі (80%), та зауважила, що для біль якісного медичного обслуговування декларування має бути 100%.

Також, за її словами на території ОТГ на початок року відмічено негативну тенденцію у демографічній ситуації, зокрема на 5 народжених припадає 41 померлий. На першому місці хвороби серцево-судинної системи, кровообігу та онкологічні захворювання.

Наступною обговорювали тему благоустрою, яка є однією з преорітетних. Аварійні дерева, кількість яких в нашому місті є досить значною, вуличне освітлення (вул. Мирошниківка та в селі Баранівка), прибирання та дроблення гілля (вул. Сенько), благоустрій кладовищ- головні напрямки роботи КП минулого тижня.

На 29 лютого заплановано святкування Масляної, однієї з головних подій у царині культури. Оскільки святкування супроводжується традиційними масовими гуляннями, відділ культури та туризму на цьому тижні працюватиме над концертною програмою та технічним забезпеченням заходу.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь